Followers

Monday, 30 July 2012

Post Chewi Teya

Assalamualaikum  dan Salam Ramadhan ke 11

Teya kata kat Abbi semalam ,
  "Pejam celik , pejam celik dah sebelas Ramadhan kan ? Pastu pejam celik , pejam celik ..
  dah  raya . Cepat betul masa berlalu .  " 

Abbi pun terus memejam celikkan mata nya seraya berkata,
 " Haa... dah pejam celik dah la ni . Tak raya pun ? "

Teya : Errr ....... =='

Sediakah tak nak selang2 terawih  ?  *nottomyself
Ada 3 Perkara yang buat teya rasa BEST gile dalam bulan Ramadhan ini .
Tahukah Anda ?

1 . Teya dapat buka puasa TAHUN INI kat rumah .
     Terkilan beb dah 3 tahun tak buka puasa kat rumah . Sepi rasanya berbuka
     tanpa masakan Ummi yg sedap tahap gaban !

Tak pernah lagi kot bukak puasa makan cupcake . Harap blog ja nama cupcake 

2 . Tak dapat Samsung Galaxy Note ,
     Samsung Galaxy Ace pun jadi laaa ... Sape suruh tak dapat Medik ? HAHAHA
     Padan muka ko , teya !

Samsung Galaxy Ace , masih teruja dengan tuannya yg macam sakai  

Model terpaksa menayangkan jenamanya demi memenuhi kehendak
jurugambar

Terima Kasih , Abbi yang hensem lagi bergaya untuk ini .

3 . dan Yang latest ........
     Ha ..... ! Terkejut gila bak hang ...... Aku kah pemenang petama ???

Kak Jaa : wah , excited benar ya anda , sampai printscreen bagai ?
Teya : Dialog ni melawak je Kak Jaa , jgn marah  :P

Jutaan Ribuan Terima Kasih kerana Kak Jaa dan Random .Org telah bersetuju memilih
saya sebagai pemenang ! Terharu tak terucap di bibir yang mungil ini .


(masih dalam jiwa terharu)
Itu sahaja , entry saya yang chewi gila buat kali ini . Hehe , salam ceria . Jangan
marah-marah . Nanti kena jual  .

#Chewi :  loghat kedah -menunjuk-nunjuk 

32 comments:

JungRara said... http://i.imgur.com/mkiht.png

woah..tahniah!tahniah!

Adylia Qarissa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

rezeki!! :)

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya. rezki teya la tu. betul tu kena said tq to random.org! sbb pilih teya. hehehe. nanti bg details di fb k.jaa okeh...

p/s : harus excited! menang besar kan....? duit tunai, topup, shawl, header lagi! lebih kurang RM50 tuuu!! rezki ramadhan.

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

pejam celik pejam celik, nanti teya dah kena datang UMK sambung belajar. hehehe..

tahniah teya, pemenang 1st GA. menang besar tu. rezeki bulan ramadhan. :)

Aida Azryn said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahhhh.. tahniah bebeh! :D

lynndAmya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha awal2 entry dah lawak :p owh btw sy pon Terexcited sekali dgn 3 benda best tu..haha congratez ok dh menang, nt upload entry kemenangan pulak, haha :p

zacky786 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah ~

amir aizat said... http://i.imgur.com/mkiht.png

congrats!

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya...sebenarnya, tirah jd juri disebalik random.org tue...hehehehheeh....

iEdA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

congrats :)

khairul akmal bin azman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

alhamdulilah..
de duit.. bila je sendiri galaxy note.

Nadia Elena said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahhh!!!!
tahniah2!!!
^__^

cikeyrah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

waa beshnye dapat galaxy ace . .:))

tahniah!!

Amirul Verdasco Nadzri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah ye menang contest tuh.. tahniah jugak dapat galaxy ace.. *tone jeles*

aku sedang berusaha mendapatkan galaxy note..huhu.. mahal nak mampos... tahun depan punya depan la kot baru dapat..huhu

sekian,

yang benar,

sikacak, David Silver

missha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

no 1 tu sama..hehe..missha pun dapat bukak puase kat rumah tahun ni :)

Boni Kacak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah.. nampaknya ramadhan kali ni memang banyak perkara yang menggembirakan awak ye.. hehehe

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fuyoooo, fuyooo, nmpak nyer murah rezki bln ramadhn ni ea..nak jeles dngan samsung ace tu bleh tak. haha. untungnyerrr dpt.

adan said... http://i.imgur.com/mkiht.png

1st: tahniah jadi pemenang..

2nd: alhamdulillah berpuasa dengan family..

3rd: selalu je dengar ayat.. "pejam celik..pejam celik..tup2 dah hujung tahun.."

kaishin said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah..hehe

*baru je wat entri ada ayat pejam celik..hehe

*zafirah* said... http://i.imgur.com/mkiht.png

waah,macam2 tuah teya dapat :)
Tahniah^^

http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/kelahiran-putera-ke-5-dalam-keluarga.html

Azee Hana said... http://i.imgur.com/mkiht.png

okay la tu dapat merasa samsung..saya sony je..kihkih...wah,,tahniah,,menang..sedih,,saya x menang..huhu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

seronoknye dia puasa tahun ni..siap dpt hadiah..rezeki tu;)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Azee Hana

takpe , sekurang2 nya awak dah cuba . Cuba lagi , mana tau rezeki awak lebih besar :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

terima kasih semua . bukan ada apa sangat pun . haha , chewi je lebih

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@tirahzairi

yeke tirahzairi ..?? wah wahh ...terima kasih !!

fatin hanani said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah taniah :)
dah la dpt samsung ace..pemenang bertuah dari random.org plak hehe..taniah2 :)

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahhhhhhhhhhh bestnya teya!! jelesss2 ahha.. taniah ye dikk :)

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hamboiiiyaiiii...tahniah2 dah menang adiah, rezeki bulan pose le ni..

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hamboiiiyaiiii...tahniah2 dah menang adiah, rezeki bulan pose le ni..

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

first of all nak cakap, comell la abi hang. hewhew.
second, aku pon same dapat buke pose kali ni dekat rumah dengan semua family.
third, handphone hang tu dah lame aku idam2kan. haha. *jelezz.
last but not least, congrats sebab menang. tumpang geembira. weeeee. ^_^''

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

jgn lupa bagi no. akaun yer teya!

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

perghhhh. menang GA ye. hot lah tepon tu. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...