Followers

Mereka

Teya sayang mereka .
Terima kasih atas segalanya ~ 


Special  Dedication for :


Ini Ummi dan Abbi  Teya yang amat dikasihi . Kerana mereka la Teya dapat kesenangan macam sekarang ni .

Jasa mereka tetap terkenang sampai bila2 . 

Apa pun , mereka sangat berharga . 

Teya yang tepi sekali atas sekali . *perlu ka mentioned ?

Ini adik beradik Teya . Teya sayang depa semua .
Tanpa mereka ,

Sunyi lah rumah . 

Izyan Munirah , Amalina Ulya , Fatimah . 

Teya yang tepi sekali yang muka tak boleh blahh dan nmpak paling OVER tu !

Munira . BFF i yang ni . Kuat cakap . Mesra Alam .  


Wardah dan Sheela . Mmmuahh . dorang sangat Sweet , okay !

Ini kawan2 Teya .


Susah senang kita harungi bersama . 


Dan kawan2 yang lain . Syafiqah Syamsul , Dayah Ibrahim .
Thanks you all . <3




Last but not least ,
ini buah hati Teya . Mohamad Hanafi
graduated from Matriks Kedah .


Sangat shy , alololo :) 


Sayang hang .


Hahaha , habis dah .


.TAMMAT .

2 comments:

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

atiyah , sobssobs , terharu gilaa -.-'
aku saja godek2 belog ang , tengok MEREKA kat ats tu , curious gila nak tahu .
tengok2 ak pun ada , terharu ooo .
kalau muner ke izyan ke sapa2 lg ang mention dia terbaca , sure terharu mcam ak jugak , ekeke .
ober betui ulya ni -___-'

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ahaha , ulya . aku mmg buat khas ni utk org2 yg aku sayangg ...

hihihi . mestilah aku kan sayang hang . sobsss ... sob aku pun nangis jugak!
OVER pulak atiyah nih . :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...