Followers

Wednesday, 1 August 2012

Apa Hal nya ?

Assalamualaikum
Petang tadi Ummi teya baru balik dari beli kasut raya dia .
Tengok2 ................


Korang perasan satu benda tak ??

" Apa hal nya  bagi kasut dua-dua belah kanan kat mak aku ? "

Nasib baik Parkson Ria Sungai Petani dekat , kalau tak ... HAHA , nasib baik sekarang bulan puasa ^__^

Positive Thinking : Hehe , mungkin dia tak sengaja . Tak pe , esok kita pergi tukar lain . 
                            Ala .. kecoh je Teya ni

Negative Thiniking :  None ( Huisyy , tak elok bersangka buruk kat orang )


43 comments:

honey_saffy said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahahahaha.. dasyat jugak noh hehehe.. nasib bek bukan sebelah ja dlam kotak kasut tu hehehe :-)

missha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

macam mana boleh dua-dua belah kanan tu..hehe

aisya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha.. mungkin kelam kabut kot.. tu yg tersalah letak..

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Aiyoyo. haha. ni msti kes lapar sangat , smpai orng tu tak perasn. haha

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

terlepas pandang la kot. huhu.. positif.. positif.. :)

anamizu kaito said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haiyo ~ ni kes lapar tahap gaban kot ni smpai kasut dua2 belah kanan pon dia x prasan.. hehe






slm ramadhan,
cik ana

Fikri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Haha.. ok per dua2 belah kanan. Nt org nk curi pun pikir byk kali. last xjd curi :D

Aku best.Cepat kata. said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hahaha. Positive positive! Dia x sngaja tu. Kalut sngat kot.

Amirul Verdasco Nadzri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

mwahaha.. sumpah lawak.. aku tengok gambar kasut tu je terus tergelak.. haha

Penyuluh Perikanan said... http://i.imgur.com/mkiht.png

postingan yg bagus, saya suka..
salam ramadlon
terima kasih
jangan lupa singgah yah
ditunggu

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ada gak gini eh, nasib baik perasan awal, kalo balik umah terus simpan dan x tgh dah, mahu nya haru di pagi raya kan? hehehe

btw, send no. akaun ya teya, nak transfer duit nih.

Emma said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaa.. agak2nya pekerja tu mamai kot, tu yg dua2 sma tu.. haha

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cian mak teya...hihi

BeRRy MuMMie said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahahaha bln pose bdk sale girl penat letih kot...hahaha..

khairul akmal bin azman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah..
advance..
raye je sumua baru ek.
jgn pakwe baru da ler.

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

boleh plak bagi yang sama.. cemana nak pakai ye tak.. hehe sabar jela bolan2 pose ni ye

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@khairul akmal bin azman

nampak sangat tak baca entry , main komen je nih .

tu kasut mak i laa . dua2 belah kanan

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

pakai lah mcm tu pon xpe.. baru lah style... nnti trend org akan ikut...

khairul akmal bin azman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahahahhaa..gelakkan org kat sini

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@KorN
hahah bagus gak cadangan tu :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@honey_saffy

hahah , kalau sebelah mmg lagi nak kena . XD

Sop said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kesilapan teknikal jer tu :)

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

err pembetulan pic kat atas tu BUKAN KASUT okeyyy tetapi SELIPAR...selipar raya...harap maklum..bhhahahahha

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hahah. boleh eh macam ni. Aku pon pernah kene, tapi bukan dua2 kanan. Aku dapat tak same saiz. haha.
Yang buat keje pon orang. memang tak lepas dari buat salah la kan. Hewhew.

kaishin said... http://i.imgur.com/mkiht.png

semua org pernah buat silap kan..sabar hehehe

Nadia Elena said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha!!! =D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hihihi..xprnh jmpa kes cmni..silap bg la kot ngn sample..huhu

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

pening la tu agknye. ramai customer. hee. ;)

Lyaa Suriany said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hohoho
mmg sadissss
nsb dkt je blh p tkr trs

nur anis said... http://i.imgur.com/mkiht.png

huhu..boleh pulak gitu..nasib dekat..kalau jauh, naya tu..

Semut Senyum said... http://i.imgur.com/mkiht.png

awat laaa lagu tu.. kalot kot depa tu bulan2 posa ni...
sis semut pun, bulan2 posa slalu tersasul ja... ehheheh

! Arjunakirana ! said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sababnya.... ermmm.. sebabnya... ermmmm... sebabnya.... ermmmm entah laaaaa... gagagga

dhiashahida said... http://i.imgur.com/mkiht.png

nasib bek da samapi rumah kan...kalu x.....paksa dia bagi ganti n bagi free sepasang lagi....waa..melampau kan..:)

Aida Omar said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha.. boleh pulak cenggitu eh. aduiyai first time aida nampak cam nie.

ana fatihah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehe..lawakla.takpe2,nanti blh gi tukar. :D

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

shout box kite same. not available. baru nak jerit jerit mintak cup cake. haha.

anamizu kaito said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ehem Teya.. cepat hapdet =P

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

bile anda nak tukaq shout box anda? haha.

Nadratul Syazwana said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Huhu nampaknya lain kali kena double check la kasut apa yg dia masukkan kat dalam kotak tu ;) hehe

Nadratul Syazwana said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Huhu nampaknya lain kali kena double check la kasut apa yg dia masukkan kat dalam kotak tu ;) hehe

lynndAmya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha, mungkin dia tersilap bagi lah tu, penat sgt gaknye, bulan poser kan, hihik..:p

Dkna Abza said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahhaaa...macam mana nak pakai nie :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said... http://i.imgur.com/mkiht.png

huh! x pena jadi camnie.. positif3!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...