Followers

Friday, 31 August 2012

Hari Ini dan Esok .

Assalamualaikum
Hari Ini dan Esok adalah Hari yang Bersejarah buat Teya .
Hukhuk kenapa nak tau ?

Hari Ni  ---   Merdeka ! Merdeka !

Eh ??
Silap Gambar . Sorry sorry ....

Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke 55
Teringat lagu arwah Sudirman . Best sangat lagu tu . Terasa Hari Merdeka , Hari Tanah Melayu
bebas dari cengkaman penjajah .

Bersemangat patriotik lettew

Esok --   Teya akan bertolak ke Jeli , Kelantan . !!
Seawal 4 pagi pada 1 September 2012 .

Kelantan . Im comingg  .. !!

Kelantan : Coming je lahh . Ada aku kesahh ??

                Universiti Malaysia Kelantan , Im Cominggg .. !!

UMK : haa ,... silakan datang datang .... Maap le air bujang  jee

Barang nak bawak ke Kelantan .
Banyak ke tak ni ??
Latest Shoes .
Pink nye . Sejak bila I  suka Pink ?

Okay laa . Teya agak rasa happy la nak pi Kelantan ni  . Korang dapat Kelantan jugak
ke ? Jom la pergi dengan Teya

Teya nak bawak dia sekali . Budak comel ni , tak leh tinggal di Sg Petani ..
Nanti ada orang culik


Lepas ni ......
Teya mungkin jarang update ,
Sekarang pun dah tak update macam dulu , apatah lagi dah kat sana nanti

Doakan kejayaann Teya .. hihihihi ..

Salam rindu korang ,
penulisbelogteya

21 comments:

aswadz said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ke kelantan bercuti ke?

Nur Atiqah Mohd Zaki said... http://i.imgur.com/mkiht.png

eyqa dapat perak :)

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

air bujang? apa tu??

selamat bertukaq kewarganegerian KELANTAN ya teya..bhahahaha

dh boleh start speaking kelate nih :P

lynndAmya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

selamat berjuang teya !! hehe, bila on9 jgn lupa jnguk kite yek, hehe :D

cik nana said... http://i.imgur.com/mkiht.png

gud luck masuk uni ;)

Fikri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Arwah Sudirman Hj Arshad mmg lagenda. Lagu dia evergreen. Xmcm lagu2 skrg. Haha. Belajaq elok2. :D

boni kacak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ala..janganlah jarang2 update ye.. nanti ramai yang rindu tu.hehehe

NUR said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Good Luck n keep on updating

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

macam sikit je barang. welcome to kelantan in peace. jauh la jeli, kalau tak cik na dah g sambut teya.
belajar rajin2 tau. all the best. :)

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

err, looks like mine pnyer brng lg bnyak. padhal dlm ngeri je. hew hew.
teya..gud luck :D nk ikot g klntannn !! haha

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

good luck teya.... >_< salam kemerdekaan juga...

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

merdeka!!!!

eh...jge diri yer kt kelantan...hihi

Bulan Syurga Firdausi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kat mane pun moga Allah pelihara e hehe

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

slmt belajar teya.. ada masa nanti update la blog ye

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

gud luck teya :)

Fiza Suhaimi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Teyaaaa !! Fiza akan selalu mendoakan kejayaan untuk teya. Sedihnya nak berpisah dengan teya. Nanti sapa nak comment entry fiza. sob sob :'(

Edy Fee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

bantal bucuk la tu.hehehe byk brg

Edy Fee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

bantal bucuk la tu.hehehe byk brg

Arham Md Ali said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Selamat sambung belajar Teya! Drive sendiri ke? Kalau drive sendiri get ready la untuk rasai tempat drive paling kuran ajar kat dunia.

Am benci betul drive kat Kelantan sebab orang dia suka himpit-himpit.

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

slmat dtg ke kelantan teya....jeli tu jauh siket (agak pdalaman) tapi xpe kalo dtg bandar kb bgtau tau..nanti bolehh jumpa..hikhik...

sherlina halim said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...