Followers

Sunday, 12 August 2012

Bukak Posa

Assalamualaikum 
Teya tak sedar lama tak update . Heheheh . 
Malam tadi , teya dan famili ke Pizza Hut , Giant Sungai Petani 
Berbuka puasa   :) 

Korang nak ikut ke ? JOM ....

Pizza Hut Giant , SP
Budak belek henpon tu adik sape entah -.-

Yumeehh ..   !!!
Korang perasan kot adik teya ni asyik belek henpon  je .
Remaja sekarang .... 



Aina Saffiya
tak puasa   

Budak ni puasa setengah hari
Sahur pukul 1 petang =='

Sudu dan Garfu  dah tak berkilat lagi  ....
Laahh .. ! Baru aku perasan . PISAU dan GARPU rupanya   !
dan malam tu pulak ....
David Silva ajak teya pi jumpa kawan dia .
Hehhee , happy nye !
Nombor giliran teya dan David Silva realiti .
Huuhuhu . Err .........
P/S     : Esok teya akan BW dan komen blog korang . Malam nak tidur .
            Penat !
P/S 2  : Sorry lama tak update   :)
P/S X : Nampaknya tertiru blogger sorang tu ,asyik buat P/s je . Sape kaahhh ituu ?

Xbox  : Tamat Citer ! Assalamualaikum  

30 comments:

boni kacak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

apsal tak ajak??? ni yang nak marah ni..haha

haz said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahah. biasa la tu budk2 bile ada fon.. haz pn mcm tu gak. eh? xD

p/s : mati2 ingat ur 'david silva' tu sejibik muka mcm david silva yg ori mcm dlm gmbr tu. kekeke

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

comel la aina saffiya. gambar teya takde pun. huhu..

amboi dating eh. ;)

emeliena said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Tak ajak punnn teya niiii. merajok merajokkk ! Muehehe ;p

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

lme xmkn pizza...nyum3...

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha.. tgh feel baca, part x leh blah ade plak david silva kat SP tu yerp.. agagaga

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Sedapnyer ! dah la tengah mengidam nak mkn pizza ngan spaghetti T_T. terliuq ceq.

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah pizza hut!! sedap!! kenape tak ajak aku? kenape? kenape? haha.

p/s1: eh, aku pon agak curious la. hang tiru sapa buat p/s banyak2 tu? hahaha.
p/s2: eh aku dengan bangge nye nak ckp yang hang ade dalam bloglist aku. hewhew.
p/s3: takde pape nak cakap kat p/s3 ni. haha.

lynndAmya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Salam, hi teya :) wah seronok kann dpt buak dgn family, hihi sedapnya pizza~
haa teya, thanx tau sbb slalu siggah blog kita, and sory sgt klw kdg2 tak BW sini, sbb blog teya kdg2 lmbt nk loading bghian komen, hehe, tp sy still bace entry..ok thank q :D

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

lm x mkn pizza hut nih... tgk teya mkn teringin la plk huhu

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

bhahahahha knp pic#2 tu mcm straw hitam tu tercucuk masuk dlm hidung hang...bhahahahha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@leakedknowledge

a'aahh laa , baru perasan . straw tu ! haha , btw , tu gmbar adek aku laa . gambar aku mana ada .

Bulan Syurga Firdausi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

alhamdulillah murah rzki smlm ye :)

ana fatihah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Teya,adik awak tu samela dgn adik saya.xleh berenggang ngan phone.Smpai kene marah ngan abah kadg2 tu..hehe
:D

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

pet jarang g pizza giant kt sp.. lembab la servis dye.. slalu pet p kat village mall :D hehe.. dlu kt cs.. tp rsanya dh tutup kot.. ritu p, xusha lak :D haha

Sally Yatiey said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Sedapnya :D hee

eyjalukman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sedapnyeeee . lama tak mkn pizza ! huhu

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@putryteya

itu adik hang ka? bhahaha ak tak terbaca caption bwh gambau tu ..huhu..muka hang dgn adik hang ada iras2 sama :P

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

amboi iftar kat pizza hut tuuu. :)

amy mya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hihihi.Sy pun tak boleh berenggang dgn phone :D
Selamat hari raya :D

Fikri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Peh.. pizza. Long time no mkn.. Haha. Kim slm kt Da.Silva :D




p/s: Dr. Silva kerja kt spital :D

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah sodap nyer... lama juga ckj tak makan pizza... adeh teya sama macam adik ckj.. asyik belek hp je 24 jam...

lama tak terjah sini.. teya sihat?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Fikri

oke , Fikri :)
haa ? ada eh Dr Silva ? hihi

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Cik Kay Jue

hai ckj . rindunya lama awak tak update blog hihihi

teya sihat alhamdulillah . :')

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@~~oOpEt~~

eh ? oopet pun duk dekat2 sini gak ke ??

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@leakedknowledge

hahha . ye ke ade iras2 ? tak sama laa , dia tunduk tu ~ kahkah

JungRara said... http://i.imgur.com/mkiht.png

woahh...pizza lah..nk sikit..hihi

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

putryteya : bukan sengaja tak mau update blog.. banyak masalah teknikal yang membataskan niat mau update di sarang.. huhuhu.. :P

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahh best nya makan pizza! byk2 part ada gak terselit si david silva tuh..hikhikk...

p/s : jaa suka wat p/s tu..hikhik...perli ehh??

Edy Fee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tetap ad epic david ni.ahhahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...