Followers

Saturday, 7 July 2012

Tiba-tiba Teringin .

Assalamualaikum
Amboooi , lama nya tak update Fesbuk ! Apa kaitan dengan blogCupcake ni dengan Fesbuk Teya ?

Facebook teya . Silalah add :)


Korang : Ape motip letak Fesbuk tang ni ..?
Teya : Saja , nak cari Glamm ...  ):
Korang : Sape tu Glamm ? Kenapa nak cari dia ...?


Teya : Arggghhhh ......... ! tensionnyaaa ..

Teya cuma nak beritahu kat sini yang teya tetiba teringin . Teringin apakah ?
Teringin Donat Big Apple ?


teringin Samsung Galaxy Note ?


Teya  memang teringin benda -benda tu pun tapi . Tak dak sapa nak belanja . Maklumlaa , lain lah kalau teya ni Lisa Surihani ke , Liyana Jasmay ke .. Rasanya nak tunggu Amalina Ulya belanja kot :P

Baiklah , dah jauh benar tajuk ni dari panggang . Kita berbalik kepada tajuk . Teya sebenarnya teringin tiba-tiba nak buat Twitter . Teya dah buat pun . HAHA .....  Klik pada SINI utk ke Twitter Teya :)

Ini la TeyaTwitt :) Follow laa  . I'll follow you back . Eh ? cam kenal je ayat tu ....? cam ada ja kat blog 

Teya dulu , dan sebelum buat twitter teya tak terpkir langsung nak buat ! Siap komen kat blog Korn lagi "teya tak terpikir pun nak buat" . Kemain lagi bergaya nya .  Masa tu Korn bitau dia pun baru buat twitter . Boleh la kita polo mempolo , Korn kan ? Haha .

Masa tengah buat tu , tension gak ar duk suruh orang follow kawan ni , kena 5 orang , pastu yang ni pulak 5 orang .. Teya pun punya la cari sapa nak Follow ... Justin Bieber laaa , Lindsay Lohan laa , Selena Gomez laaa ...Last2 ada dia mention kat situ

"skip this action ..."  Arggh ... !


                                               
tu saja dari Teya yang baru buat twitter . Orang lain buat kemain lama pak nadok dah . Tak pe ,asal bahagia ! 

Sape kat sini yang tak dak  twitter  ???

38 comments:

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

"skip this action ..." Arggh ... !

hahahaaha lol la ko ni :)

tq sbb buat ak ketwa dgn statement kt atas tu..hahahhhahhaha

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

teya , ak baru nak jd pengkomen pertama .
hui3

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

org atas ni kacau ah -.-'

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@leakedknowledge

hahha ! aku tension kut dengan ayat tu . buat penat aku cari .. keh keh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Alohai:)

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha , atiyah , ak takdak twitter !

ni baru ak baca . td cepat2 tak baca tros komen sbb nak jadi FES tapi yg atas tu....
sibuk je dia .

hahaha , amboi2 , kite pulak kna belanja , jom , tunggu ak dapa LESEN idaman ak tuuu >.<

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ulya

hahaha . nak buat cam ne ulya ! tahniahh berjaya jd org kdua . hang ada twitter tak ?

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

takdak . takdak twitter :(

atiyah , GLAM tu ak fes2 mmg tak paham masa ang kumen blog ak .

ak pnya pikir la sapa GLAM tu . ingatkan artis yg suka pakai baju 'kolam'

rupanya GLEMER . kannn ?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ulya

hahhaha . haa , glam tu glemer . hmm , mesti org tak paham gak nanti . kah kah

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha.. sila follow saya di twitter walopon saya dah 5 hari tak on twitter.. hahaha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@KorN

aku pun tak on on twitter walaupun baru buat tadi . huhh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

YANA ADA TWITTA:D

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

follow teya @twitter. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Akak dah lama buat twitter..atpi tak aktif..password pun dah lupa.. :)

Natasha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

teringin jugakkkkkk
(=

Boni JLL3 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah!! dah ada twitter.. bestnya.. saya ada twitter tapi langsung tak ektip.. sebab tak reti nak pakai..hahaha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Chic Na

thanks follow teya . follow chic na balek :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Boni JLL3

saya pun rasa nak macam tak reti pakai ni . haha

Aku best.Cepat kata. said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Dulu ada twitter, tpi skrang delete/deactivate dh.. Sbb x tau dh nk buat pa ngan twitter. X reti guna sngat twitter! Heheh.

Ety said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha. Ety pulak, dah ada twitter, delete pula. lama2 guna, cam rasa tak best. banyak menyakitkan hati dripada menyenangkan komunikasi.
hahaha.

Teya, Ety ada tinggalkan link di shoutbox. link entry pasal kawan Ety tu. Teya kan ada tanya, dia yang mana :D

babycomel said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hai Teya -kita xde twitter pun, even fb pun takde.. kesian pulak rasanya jd aku ni tau.. tp xpelah, hidup masih ttp berjalan gk kan walaupun xde semua tu kan.. i'm okey ;)

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

macam2 la teya teringin.. samela saya pun teringin macam2.. tapi belum tertunai lagi nmpaknya..

leh folo kat twitter... 'viniyamey'

Fatihah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

teringin nak samsung galaxy note jugak. Hihi.

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Skip this action.

Aku pon penah kene mase buat twidder *saje eje macam ni. hewhew*
dulu dulu. tension jek. hewhew. nanti aku follow hang okayy. :))

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kenapa ada donut dekat sini ...laparrrr =="
eh nak folo la twtter..haha

Cikbeyla Nabiella said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Ehem. ehem. jap lagi kite follow. jap lagi. hoho :D

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah... da ada twitter... ckj tak de..

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Aku best.Cepat kata.

mmg pun , teya pun mcm taktau nak buat apa ngn twitter :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ety

okay , teya dah terjahh!! :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@babycomel

yeke tak de fb? hehe , boleh je hidup , asal ade telepon . telepon ade kot hehehe

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Kamal Lee

okei ! thanks follow :P aku follow balik

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@adibahfaizah

tengs . nanti teya follow balekk ! :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Cikbeyla Nabiella

ehem-ehem ! tengs nak follow . teya pollo balekk :P

yana yani said... http://i.imgur.com/mkiht.png

yana ada twitter twitter.com/missboo555 hehhe..twitter lgi best dr facebook...cuma kena thu jer cra gunanya:)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

oow .yeke ?? nnty teya follow :)

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

LAPOR TGK BIG APPLE. LAME TAK MAKAN. HEHE.

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sedapnya big apple.. nk p mkn la.. tp xtaw la bila :D

Adylia Qarissa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sedap lak tengok donut tu..nyumm..nyumm..nyummm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...