Followers

Friday, 13 July 2012

Alhamdulillah , Syukur (:

Assalamualaikum ,
Teya dah 2 hari agaknya tak update blog gara-gara ..
Teya tak tutup plug periuk nasi ini dari pagi sampailaaa petang ! Hadooi . Sebab tu mak teya menyekat kemudahan internet di rumah . Senyap sepi la dunia teya tanpa tenet . Macam over je kan ?? Bedal je lah .

Macam korang semua uar-uarkan baru2 ini , dengan sukacitanya teya antara 84 ribu pelajar yang layak ke IPTA .Alhamdulillah ..

Teya di tawarkan belajar di UMK ( Universiti Malaysia Kelantan )
Alhamdulillahh .. ehhehe

tu diaa . UMK . erkk .
Lepas tu Mohamad Hanafi call . Tahniah juga untuk hang sebab dapat sambung kat
UPNM ( Universiti Pertahanan Malaysia) .. 

Menurut apa entah ... UPNM berunsurkan ketenteraan . Hitam lagi la muka hang
hang , Hanafi . HAHA

Untuk pengetahuan korang , UPNM terletak di Selangor  dan UMK terletak di Kelantan :)
Waaaa .. jauhnyeee..   Kenapa perlu jauhh ?? Wuuu ...

Aceehh , macam la  kita selalu jumpak kan ? Alahai tak kisah pun . HEHE  :D


Tahniah juga buat kawan-kawan teya yang berjaya  bakal  sambung degree :) Congratsss

Amalina Ulya      - "Hang dapat mana ? Handphone hang problem ka ? Aku call tak dapat"
Nor Munira        -  UNIMAS
Noor Syafiqah   - "Hang pun satu . Hang dapat mana . Bukan nak sms aku :) "
Diyana Nazirah   - USM , Kelantan
Anas                   -  UKM
Shah Md Zain     - Unisza
Abdul Rahim       - UUM
Hani Safinaz         - UTM , Skudai
Hidayah Ibrahim  - UMS

Hai Silva . Comel kan dia ? *tiba-tiba di malam hari 
Silva ni nak bagitau korang yang teya dah dapat lesen L ! Waaa .. semangat gitu heboh-hebohkan padahal orang lain dah habis kontrak P  , mahupun ada yg baru dapat  P . congrats orang iteww

Sorry , tak dapat blogwalking dan komen entry korang semalam . Teya akan berbuat begitu selepas mengepost entry ini , okay ? Chill ~

Alololo comel :) Chill laa okayy 

43 comments:

Emma said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Tahniah teya ^^ selamat kmbali study.. hehe

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya. course ape?
pasni leh jumpa cik na selalu k. hihi..

haha.. baru abis perintah berkurung la ni ye. asal la boleh lupa tutup plug rice cooker tu. ;)

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya...nnt jmpa kt klntn na...hihi

misluvcoklat said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahh, congrats awakk =)

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

teya ,,, henfon ak mmg rosak .lepas ak test jpj .

ak dapat unimas , ijazah sains dgn kepujian . ang tengok lahhh kat belog ak tuu >.<

tahniah atiyah , tanah semenanjung tak menyingkirkan ang ...

haz said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah! ^^

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

overseaa kan ak .

oversea laa sgt >.< !

Boni JLL3 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah ye!!! apa2 pun, saya doakan agar segala2nya berjalan lancar buat awak.. nanti belajar sungguh2 tau.. bukan senang nak dapat peluang belajar ni.. da dapat, buat betul2

caliph shuriken said... http://i.imgur.com/mkiht.png

congratz ^^

adibahfaizah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tu diaaaa. tak lama lagi jadi budak Uni dah. hehe
dpt course pe Teya ?
eh lupa...tahniah yerrr :)

Cik Nanad said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah awak :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Chic Na

hehe , trimass chic na :P
dapat la jenguk chic na lepas ni . uhuuhu

teya dapat sains pertenakan :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@tirahzairi

owwh, tirahzairi pun kelantan jugak !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ulya

tanah semenannjung memang tak menyinkirkan aku ..
tanah sebelah timur menyambut kedatangan ang ! tahniahh jugak ulya !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@adibahfaizah
terima kasih2 .. hehhe
dapat kos sains pertenakan :P

Umairah 'Aqilah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah! jd mek kelantan dia nnt. hikhik. tahniah jgk dpt lesen L. :D All the best. selamat smbg stdy.

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kne training berbahasa kelate la lps nie :P congratz juga utk hang n cobgrazt juga dpt L...hahaha L utk lol..hehe

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

teya , ak igtkan nak dpt semnanjung . boleh bawak kereta , kan dah dapt lesen .

tp perancangan Allah lebih berkuasa :) dia tahu yg terbaik untuk hambanya ^^

Nora Karim said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah... tahniah... selamat belajar!! :D

ummiarissa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

salam kenal teya dan tahniah...kalau nak ke kelate bolehlah teya jenguk homestay akak kalau berkenan...he he he...

amranaiman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

waaa tahniah :D

Michelle Hopell said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah awak , study elok2 :)
btw follow u here ~~

hairy said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah!!! bljr elok2..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya! umk dkt sgt tu ngn rmh akak..ihi

Nurulee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hehe, ee pun peah tak tutup plud periuk nasi =D Tahniah sis.

Nurulee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hehe, ee pun penah tak tutup plug periuk nasi =D Tahniah sis.

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

taniah teya :)

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Tahniah! Tumpang gembira ye. hewhew. :))

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~

wauu , ye ke ?? leh la singgah kn kak ? eeheheheh :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Michelle Hopell

tahniah utk awak jugak . thanks follow ! singgah blog awak plakss :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Terima kasih you all yg wish tahniahh . ! ehehhe . Kos tak gempak pun . ta patut ucap tahniah ..wwuuu . :(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ulya

hehhe . betul tu cakap hang! :)

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah teya. slmt belajar. ;)

Adylia Qarissa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah dear..belajar molek...biar dapat keje bagus nanti banyak lagi pilihan bila kaki dah jejak alam pekerjaan.. :)

Amirul Verdasco Nadzri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Teya, congratz dapat umk..sob3x. *mengenang nasib diri* btw, tinggi aku 1cm lebih dari silva..haha

yana yani said... http://i.imgur.com/mkiht.png

congrat...tapi yana tgk ramai org dapat kat kelantan..

NUR SABRINA FIRZANAH said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah kak :)

LiLy @ MumMyQiStInA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Tahniah..
All the best ye..^^

*zafirah* said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Congrate!!!^^
sbg hadiah fira follow sini,:)
jemput la singgah dan share pndapat di blog fira
http://xiexiepinky.blogspot.com

hazanis said... http://i.imgur.com/mkiht.png

dapat UMK??dekat la dgn tempat kita...tahniah tau..:)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

TAHNIAH TAU !

Wanieys said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Alhamdulillah tahniah untuk teya...belajar rajin2 yer :)

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

very2 tahniah utk teya yer... coz dpt L dan dapat tawaran ke UMK.. hehhehee.. nanti kalo ada apa2 boleh jumpa... jaa kan ore kelate... ada problem..bgtau okeh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...