Followers

Thursday, 5 July 2012

Gila Dah kt Dia . :)

Assalamualaikum .
Entry ni hanya untuk syok sendiri . Hehe , Sorry to say laa . Teya nak berjiwang sikit hari ni . Entahlaa , dah 2 post kot untuk hari ni .

Dah berejam gila teya depan lappy ni dok geledah pasal budak laki comey ni . Cari gambar2 dia merata tempat . I dont know how to say. He makes me melt macam aiskrim budak2 makan . Budak2 tak reti makan aiskrim , so , eskem diaorang cepat melt . Puihhh , ke situ pulak .




Budak David Silva ni yang teya maksudkan . 
Entah dia ni boyfriend sapa teya pi minat gila-gila pulak tu . Sapa suruh buat muka comey ngat ?


alaololololoaaalolo ~



tali apakahh ??

Waa , itu bapa mertua ayah Dia !!!

Boleh tak , jangan buat muka comey masa nak pegang piala pun .
menyampah tol !

Hooray , Spain JUARA ! Ekstaites sangat macam la teya ni rakyat SPAIN
Im Malaysian  . Im Proud to be Malaysian . =='
Puas Hati kau , Teya ????

33 comments:

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tudia.. ayah mertua teruih :P

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha
atiyah , LAWAK !

kui3 , ni memang kategori mengarut gila2 .

ak tak tahan nak gelak .

tapi , ak nak berterus trang ni.....
tak la hensem sgt , tak la comey sgt .

tapi...ak paham lain org lain taste nya . kuang kuang kuang....

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

minat bola rupanya.. ckj tak ikut langsung fasal bola.. tak tau pun sapa pemain2 dia.. huhu

cynta ieda said... http://i.imgur.com/mkiht.png

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-aina-mansur.html mari join sini..banyak hadiah menarik

Cikbeyla Nabiella said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Teyaaaaa!!! HAHA. Dah lame hoi tak BW kat sini. Rindunye nak cam dedulu. Ah! :'D
Chop, harap maaflahh. David Silva tuh tunang kite. eh? Haha. xD

Romeo Laut said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Dan apabila perempuan dah minat bola. Dahsyat~

Nelly The Strange said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah , minat bola habis ni !!
yes ! SPAIN menang .:)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Ulya

kah kah kah ...
bg aku mmg cute . dan aku pun paham taste kita tak sama . hahaha . :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Cikbeyla Nabiella

Hai CikBeyla . teya dah ke blog anda tadi . rindu gileee

owwh , dah tunang ke ? kena putuskan ni . keh kehe :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Romeo Laut

dan bila prempuan minat bola , selalunya sebab pemain :D

Riswin Zahari said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hahaha.. Aura David Silvia!

Terbaikk~ =D

Riswin Zahari said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hahaha.. Aura David Silva!

Terbaikk~ =D

leakedknowledge said... http://i.imgur.com/mkiht.png

err ak pon xtau nk komen apa sal cinta-cintun hang yg terlarang dan xkan terjadi ni..hehe :P

sedutzone said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahahahaha... hensem tapi kapir... ahakz...

Kamal Lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hah ? Comel ke Si Silva ni? Pelik. Hewhew. :))

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ni kes mnat sgt2 ni..hihi..

BERT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

silvaaaa.......!! dia memang owsemm!!

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sebab tu la pempuan minat bola kan kan kan.. hehehhe

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@leakedknowledge

mana tau , mungkin kah terjadi ?? hahha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Kamal Lee

tu laa kann , kapir. sayangg ... ):

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@Kamal Lee

comeeell , sebab tu ramai cakap comel . haaa :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~

haa , ne mmg minat sangat2 . !keh keh

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@BERT

Osemm ! Osemm , osem kan kan ? :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@KorN

betul ! sebab tu laa ,tak de seba lain :D

TiranaAduka said... http://i.imgur.com/mkiht.png

perghhhhhhhhhhhhhhhhh.....
ingat ada gambar tuan blog sekali

Emma said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahaha.. jgn smpai gila.. bahaya tuu... :P

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ololo.. tau la dia tu comel. suka sungguh eh. hihihi.. :)

Boni JLL3 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehehe..dia ni macam budak2 sikit..hehe

Akmal Khalidah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

A'ah comel comel. Ada tahi lalat macam zahiril adzim lah :p

Nurulee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Muka dia sweet =D

Fatihah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

atotooo. sampai gila aihhh :D

✉ ¥ana Fauzi ✉ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

HAHA , ayah mrtua teruih daa , haha..

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tak dapat nak tgk gmbr. line lembab!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...