Followers

Tuesday, 5 April 2011

MasyaAllah.... Depan Mata Aku

Assalamualaikum, blogger readers... Hoyeah!! Aku cukup suka  buat new entry pagi-pagi.. 
So, Selamat Pagi aku ucapkan.

Sebelum kita masuk bab title aku hari ni, aku nak buat sedikit jer mukaddimah!
Okey dah.. kali nie last time membahasakan diri sebagai
Aku!

Selepas ni nak berikrar...
Saya, Siti Nur Atiyah
Berikrar dan Berjanji
Tidak akan
menggunakan Bahasa SMS
dan tidak membahasakan diri sbg 
Aku !!
Sekarang dah boleh panggil saya
teya....:)
okey, bunyi 'e' pada teya tu bukan tiya ye, 
harap maklum ..teya! haha




Down!


Gambar Hiasan
Patah balik bab tajuk di atas, sebenarnya 
semalam teya nak pergi bank BSN
sebab nk beli no pin untuk Diploma Perubatan di UM.
 * budak lepas SPM yg berminat juga klik here! 
lepas tu datang sini balik, ye!

On the Way nak ke sana...(pakai kereta)..MasyaAllah..
Ada satu kemalangan di seberang jalan!Dup Dap!
Jantung teya berdegup lajuuu..
Ayah dan teya dah nampak kereta Sutera  biru tu..
Dahsyat betul! kemik belah kiri....! dan saat menyayat hati
MasyaAllah... istighfar banyak2!
Teya nmpak mayat... kakak tu, dia dah meninggal agaknya..:(
mukanya dah ditutup dengan surat khabar
tapi teya nmpak mukanya. isy..... !!

Dialah penunggang motorsikal...Motorsikalnya remuk!
Kasihan!! Cuma Tuhan saja yang tahu
betapa TAKOTnya teya ketika itu....

Sorry, teya tak boleh cerita byk2..
teya sangat gerun teringat pula pada excident yang teya lalui
2bulan yang lalu..

teya masih ingat lagi,.. 
saat panas terik tepat pukul 12 tghari, bau darah.. 
 dikelilingi orang ramai!
panas... cemas.. takut.. dan TRAUMA!

kasihan kakak tu, Al-Fatehah untuknya.

Habis cerite.
Sampai di BSN, jumpa Mrbani.. :) lega sikit perasaan ni.
Cerita kat dia apa yg teya nampak..dia pun nmpk GERUN!
Masa nak isi borang, dia bg pen biru kat teya.
nmpak tangan dia terketar-ketar... mamat ni!
Adeeeeeeeeeh... malu la tu! :D

Yaaa! teya first time tengok macam tu depan mata!!

ditujukan untuk semua readers...!! :)


















8 comments:

adan said... http://i.imgur.com/mkiht.png

al-fatihah buat yang terkorban..

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Smuga mereka tergolong dalam orang beriman..Amiinn..

Munie Blushious said... http://i.imgur.com/mkiht.png

al-fatihah untuk kakak tu.. btw, tiya, pasal no pin diploma perubatan tu brapa ringgit? ni yang lain dari UPU tu ke?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Munie Blushious.:
ye.. no pin diploma perubatan
tu RM5 jer..
dye yg len drp UPU..
PPUM kalo tak salah.. Try, ok??

♥♥LiSsA♥♥ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

dulu lisa pun penah tengok kemalangan depan mata. mengerikan:(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

betul2.. rsa cam ta leh tdo pom ade..
:(

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

gune masha Allah tu utk perkara yg baik tau. :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

@9n0L4

ye la kak . baru saya perasan . terima kasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...