Followers

Saturday, 23 April 2011

Hadi Aiman FANATIK Maher Zain ^^

Assalamualaikum pembuka bicara,..... .......... erk??
Nak sambung buat pantun tapi tak reti. Hmm.
Waahh.. fisrt time nak tekan PUBLISH POST  masa tgah2 malam tak buta ni..:)

Actually, baru try buat printscreen ni. Tu yang jadi fullpage! ahaha..


Okey. Memang teya tak malu kalau mahu belajar, bukan?
Elok kalau crop kan? Tapi... tak pandai la. 


Ini adik teya,
Hadi Aiman. 
Umur : 5 Tahun
Sekolah : Pasti Al Fawwaz, Sungai Petani
Status : Single... ( isayman, kakak dia ni bongok!!)

Budak di atas ini sangat2 menggemari 
Maher Zain
Ya.. teya rasa dia ni peminat nombor satu kot. 
Teya dan Family juga minat  Maher Zain ni, tapi tidaklah dikatakan FANATIK!

Pantang menyebut Maher Zain, tidak kira selepas pulang dari tadika atau
hendak ke tadika pun, dia tak akan melepaskan peluang menonton
VCD karaoke Maher Zain ni, Thank You Allah.


dan ini....

Ok. Agak bosan kerana gambar yang sama.

Nak lihat bukti? Ini contohnya dengan berbaju tadika purple tu...


Ada nampak Maher? Budak kecik sebelah tu lebih kurang ja..

Agaknya dia marah sebab teya snap tadi kot. Semacam ja muka. Ok2.. 


Begitulah, adikkku. Emmm.. 
Teya pernah tnya dia melalui beberapa dialog ini

Teya : Kenapa Hadi minat Maher Zain(MZ)? 

Hadi  : Suara dia kan sedap. (kepetahannya masih belum lancar actually)

Teya : Memangla sedap.. Tapi dia kan botak. Hadi nak botak macam dia ka?

Hadi : Ehh, tak maula. Oh, kira orang yang botak tu minat MZ la.?.

Teya : Oh. betul jugak. Hmm.. Hadi minat MZ ke Siti NurHaliza?

Hadi : Eh? MZ laa.... Sapa pulak Siti NurHaliza ni?

Memang. Memang teya suka tanya bukan2 pada dia.
Sebab teya suka dengar dia jawab. Dia suka ckap banyak! 
Melalui dialog tu, nampak sangatla aku ni kakak yang entah apa-apa.
p/s: ulya.. sorry.. adik aku tak kenal SitiNurHaliza.


Mari tengok dia posing ala2 Maher Zain..

*
*
*
*
Arggghh... Tidak! USB hilang......... Aduh!
Maaflah ye.. lain kali la teya tunjuk.Lagipun, upload gambar byk2
payah sikit sebab nanti berat blog teya ni.
Sudahlah memang berat.

Sebelum mengundur kereta  diri,
Mari kita layan Video bawah ni. Video yang paling digemari
Hadi Aiman.
 Syok! Ianya membuatkan kita mengingati Nabi Muhammad saw.




Allahummasolli'ala saiyidina Muhammad
Wa'ala Alihi wasohbihi Wasalam...

Ingat! Satu kali kita berzikir kepada Nabi, Sepuluh Kali Allah hadiahkan kepada kita!

.salam sayang.












 

16 comments:

Cikbeyla Nabiella said... http://i.imgur.com/mkiht.png

dulu beyla pun tak pndai printscreen.
HAHAHA.
MZ best! :)

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kihkihkihkih...1st time dgr budak tak kenai tok iti..bagosss~~

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cik bieyla nabiella: owhh.. ada geng la ! mmg MZ best kan?

CintaZulaika: eh? tok iti tu pe?? hehe. teya tak pham..

zacky ~786~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

lgu2 maher zain mmg best2.. ~ suke sgt2 :)

amalina ulya dot pink said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hadi aiman mcm nur muhammad .
comel n nakal .
minat maherzain and now , sami yusuf .
hehehe :)
sayang both !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

zacky~786~ : yup! sukesuke!

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

amalina ulya dot pink : tu laa..
aku rs dorang ni mmg serasi..
sma2 nakal yeh!
tp, aku suka sami yusuf dlu, bwu MZ. huhu

nelly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

boleh dia ganti maher zain ..
comel !!!!!

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

nelly : owh.. yeke? tp, dy ta botak! uhuhu

Amoi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

budak comel

:p


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

syairahmohdanuar said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cute nye hadi aiman.eh, adik sy pon suka gila maher zain >.<

MiSzy DiaN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehe blh blaja print screen slow2.. :)

アヌム ちゃん~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

amoi : oke! visit n komen ur blog!

syairahmohdanuar: bgus2! adek kite sme2 minat MZ..

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

MisZy DiaN: ok2.. kalo da pa pa yg awk lbih tahu, ajar sye ok?

~~ : oke2! visit n komen ur blog!!

nelly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehe ..comel still ada ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...