Followers

Thursday, 21 June 2012

Sapa Follower Bertuah Teya

Assalamualaikum ,
Waahh , rasa macam SETAHUN tak hapdet walaupun sebenarnye baru 4 hari meninggalkan dunia blog .

Teya mintak maaf banyak2 kepada korang yang merasakan korang follower bertuah tapi , tak de pun teya  mention . Haaa (!) , teya nak mention la ni .
Teya tak reti la nak buat award ... 
Tengok header laaaa kan ? Teya cuma boleh buat entri pasal korang je la ok ?

 Follower ke 200 Teya , Tahniah diucapkan kepada ..dongguemoticon

Sila tekan header utk terjah . :)

 Follower ke 300 teya .... tepukan gemuruh buat

Err ... alamak ! Cam ne nihh ..
Teya taktau nak buat cam ne kalau jadi cam ni ... Sama ada dia tak de blog atau tak keluar nama blog dia .
Tapi teya tetap ucapkan TAHNIAHH !


Last and the last and the last but not least ...
Tekan sini  header utk ke rumah ANZULNA
Terima kasih kerana sudi follow blog teya yang tak seberapa ni . Hehe
Jutaan terima kasih jugak buat follower yang lain  (:

dongguemoticon
Peace Yo ~  Aiseeyy ... !  Lyssa Faizureen la pulak . HAHAHA

Rindu sangat kat SILVA yang ade kat Ukraine Sekarang ... !   
dongguemoticon
Sorry , banyak sangat printscreen . Biasa laa , orang rajin .


Salam perasan .penulisbelogteya.

13 comments:

~Sweet Honesty~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahh..bertuahnya saya dpt review free..hihi.. thnx yea..(^_^)

~~oOpEt~~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

waa.. pet pun ade gak utk follower bertuah.. 1st time buat.. tp xda pula blog dye.. huhu :( just printscreen ja ade

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

uwaaa dulu cik na nak yg 200 tp xdpt. :)

amranaiman said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah2 :D

Natasha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

nama sy ade ;) tq teya 4 taggin' me. n olso congratez aw, tggu yg ke-500 plak. keepin touch..

Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah , atiyah !
ulya taktaw nak komen apa sebab ulya takde . sobssobss :)
kahkakahhh nanges tipu aje !

buatbest said... http://i.imgur.com/mkiht.png

alamak..follower 410 tak bertuah ke? hahaha~

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

camne nak buat tu ehhhh. kire? tak penat? hehe.

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

~Sweet Honesty~ : hehe , sure la dah bertuahh

~~oOpEt~~ :tu laa , kenapa jadi cam tu entah??

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Chic Na : laa ye kee . sorry Chic Na .Chic Na follower istimewa. :)

amranaiman : terima kasih , amran^^

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Natasha : weee . thanks insyaAllah . hehe

Ulya : hahah , jgn buat2 sedih ulya .. ^^ hang follower istimewa :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

buatbest : bertuah2 .. ! Sape yang follow dia bertuahh !! :D

9n0L4 : a'ah kire ... penat gak la tapi RAJIN kan ? hahaha :D

O CIKTEDDY said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah tahniah tahniah sume!huhu


oit hensemnya org kat bawah tu.ahaks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...