Followers

Wednesday, 6 June 2012

Pokok Hantu yg Cantik

Assalamualaikum , semua .
Teya baru lepas KAHKAHAH tengok citer Edisi Khas yang kelakar gila .. kan ??


Apa itu Pokok Hantu yg Cantik ? Recently , Teya dan family bercuti ke Perak selama satu hari .
Yeayy .. ! Jum ikut Teya ... !!
kruk ..kruk.. kruk.. (bunyi cengkerik)

Silakan tak malu masuk gambar orang (:

Ini rupanya yg dikatakan pokok berhantu . berhantu ke macam ni ?

Anda boleh guling-guling 360 darjah celciuss di sini , kannn

Anda boleh bergambar di sini jugak  .. wukehh ?

Boleh berSyok Sendiri jugak ..
 Syok Sendiri ?? Kebenaran tak pernah syok sendiri -PAPAZOLA

Anda boleh melentang sambil mengeliatt sambil jelir lidah anda yg cun !



Anda boleh melompat si katak lompat di sini . Nak lompat tapi tak jadi pun boleh (:

PERHATIAN : Zon Dilarang Menonggek ! Opss ,

Piknik itu jangan lupa di sini . Ayat apakah ?
Anda boleh tayang baju yang beli kat Padang Besar pun boleh , silakan ... 

Okayy , segalanya best di Taman Pokok Cantik(taktau nama) , Taiping ! 
Korang mesti pernah pergi kan ? Yang tak pernah tu ...


Pergilaa, jangan lepaskan peluang anda ! 
Indahnya ciptaan Tuhan .  Korang tau tak berapa umur pokok ni ?
Teya tak tahu  , sila bagitahu . Rasanya seratus lebih ... =='


Last but not least ,
Teya tak suka bila jadi cam ni ....  :(   Sedih tahu ..
Selalunya  bila jadi cam ni , teya tinggal je  .. Tak jadi komen 

Blog teya ada tak macam ni  ? Rasanya teya dah buang .
kesian , sekian .penulisbelogteya.

29 comments:

Liza Razak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

dah lama saya tak ke sana...kalau dapat photoshoot ni mesti cantik gambar

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

BETUL10 :)

Noh Kodiang said... http://i.imgur.com/mkiht.png

pergh...cantik kawasan tu...tak penah lagik pegi taiping...dapat pegi sana pon best gak nih...

Zati Novelis said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Wahhh !! seronokk :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

yee . memang :)

azie azian said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah..cantik la quality gambar...

anamizu kaito said... http://i.imgur.com/mkiht.png

owhhhh ni kat Taman Tasik Taiping ! cik ana kalo tiap kali balik umah nenek kat bagan serai mmg akan singgah sini.hehe




slm kenal,
cik ana

Busyra Bt Takiyudin said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cantik gambar :)

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cantiknya padang rumput hijau tu. rasa nak guling2 je kat situ. unik kan bentuk pokok2 tu. rasa nk pegi skrg jgk. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

seronok nmpk..kna g jgk ni..hihi..kg cik abg kt perak tp xprnh g sni..huhu

Aida Azryn said... http://i.imgur.com/mkiht.png

aida tahu umur pokok tu berapa! 9 tahun 10 bulan. haha. okay,tipu je. -____________-"

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahh...comel tempat tu, siap piknik lagi ek? sonok tgk kamu gembira

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Azie azian : thanks dear . kamera SAMSUNG je pun

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

anamizu kaito : oww , memang best situ kan ?

salam kenal , kak ana :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Chic Na : jum pergi sekarang guling2 360 darjahh !

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : ehem2 , heehe , cepat2 pi buat date kat sana best ! :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Aida Azryn : laaa, ingatkan betul tadi . haha :D

cik jaakechik : seronok sekali sambil piknik . kak jaa bila nak pergi ?

Yana Libra said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cantik~~~ :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

memang :) :)

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hijau kehijauannnnn. cantik tempat ni. :)

Amalina Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

atiyah , besnyaa .
gmbar ni kan yg aku kata kalau nak guling2, ajak aku join sekali ? hee :)

#aku pun tak suka huruf2 tu, merimaskan aku je . :p
blog aku ada tak ???

zana said... http://i.imgur.com/mkiht.png
This comment has been removed by the author.
zana said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sonoknya...


lagi satu sesetengah blogger suka letak yg msukkn kod2 bagai tu..x suka la..niat nk komen..tp de benda tu urmmmm...rasa malas lak nk komen hehe...

FARHAN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha.. kemain lgi teya!! xajak pon.. nk join jgk.... nk tayang2 baju jgk!! hikk ;P

psstt..: a'ah la.. cntik pkok berhntu tu.. heeeee;D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

9n0L4 : ya , sebab tu teya suka hijau ! :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Amalina Ulya :
Ha la gambar ni la! Jom la gulink2 sekali .dah terlambat la ulya . kami dah balik sampai rumah pun ! :)

#blog hang jap aku komen sat gi .hehe

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

zana : aah betoi laa . hehe :D

FARHAN : hahak ! jum la tayang . seronok kan tayang baju kita . kuang3 .baju cantik biasalaa kan ..

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

canitk pic... suka la tgk.. hijau gitu... :)

Ainn Hazwany said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah seronok kemain. Hahaha ! Dah lama tak bergambar macam ni !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Cik Kay Jue : emang nye canteekk gitu !

Ainn Hazwany : ye kee..? oww . best bergambar tayang baju cam ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...