Followers

Saturday, 9 June 2012

Perkara Penting Nak Habaq ..

Assalamualaikum ..
Aiseymeen , bukan main lawa dia .  I say ... !


Tiada motif bercakap begitu . 
Sebenarnya ada lima perkara penting teya nak habaq ni . 
Nak main HABAQ2 macam FARHAN la pulak . hehe


1 . Teya GAGAL Ujian Statik Berkomputer ! :(
 Uhuk ! Dengan bangga dan tak tau malu nya habaq kat hangpa
 yang teya  dapat 42/50 !
 Hadeey , malu nyaaa !


Ni la akibatnya malas baca buku ni . Ya , sangat malas !
Lagi 3 hari RM27 duit Abbi tersayang ,
melayang sebab kena ULANG lagi . sorry abi . nanti kak belanja eksem 

Kak Yuyu yg comel tangkap yang ni masuk Google , Teya pun cilokk !


2 . Lewandowski Hensem (:


Sapa yang tak kenai dengan Lewandowski yang berjaya 
menjaringkan GOLLL di Poland : EURO 2012 


Euro 2012 , dah lama beraksi tapi teya baru tengok semalam .
Terpikat dengan Lewandowski sangat handsome !





Korang  : Eh ? Hensem ka macam ni ... Tak pun .


Teya :  Err .. tak hensem kee ? hehehhe .. Ermmm

Macam ni baru hensem kot . 


Tak pun masa ni , 
Robert Lewandowski cakap masa dia beraksi ketika ni , dia masih ingat teya (:
[ muntahlah sebelum anda dimuntahkan ]
3 . Cuti sekolah sudah berakhir  . :(


Ya , dan rutin teya berlalu seperti biasa lagi . Duduk sorang2 dalam rumah , tengok lappy ,
tengok lappy , dan tengok lappy .. dan ... errr

tengok cam ni je ... Ehek :D teya baru tukar kaler rambut 
tak jumpak lagi encikbuahhati saya itu , sangat ketegaq tak payah jumpa tak apa . tak penting pun . 
Haihh ..=='

4 . Teya suka yang ini .. :D


Blog korang yang ada benda cam ni , buat la banyak2 ehh 
Teya suka jawab . Yuhuu ... teya tak reti buat pon . Tak kisahla yang tu 

Nuffnang Poll . 
Teya suka sebab teya boleh tahu ramai mana yang vote soalan2 tu . 
Haha , macam apa lagi .
Tak pe laa , korang jugak dapat duit . 

5. Pentingkah semua ini ?
Hahaha ... Semua persoalan ini tak penting langsung pun
sebenarnyaa . 

Serius , teya tak tahu dah nak post apa laaa kaann ?
Korang tak pernah jadi cam ni ke ? Pernah la kann

Hehe , korang jangan marah . Happy2 la selalu kerana mood yang HAPPY 
boleh meningkatkan sistem pertahanan badan kita . ITUFAKTA okay ?




Sayang korang .penulisbelogteya.



38 comments:

fatin nabilah (jue) said... http://i.imgur.com/mkiht.png

klu nk pas ujian brkomputer tak yah bace sgt hentam je *kidding..gudluck moga cpt proceed tok dptkn lesen ye :)

Nurulee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Robert Lewandowski ni yang buat gol tu kan? Hehe =D

Najla Khairiyyah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

chaiyok chaiyok teya!!

good luck eh untuk ujian komputer yg akan datang tuu


:D

Amalina Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

atiyah,
haha ! takpa2 kali kedua bg dpt 50/50 :)

lagi satu yg mnghairankan aku,knp setiap rg yg teya kategorikan hensem langsung tidak hensem pada pandangan aku ? kikikiii :p

dan , lepas ni ang duduk umah sowg2 laa lagi kan ? hohoo :) lecturer maktab cuti sampaiiii mggu dpn . yaeyyy ! ad teman nak duduk ngn aku . kikikii :D

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kena study rajin2 lg pasni. markah lulus bkn 42 ke?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fatin nabilah (jue) : thanks jue ! hihi . nak baca buku . insap ! :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Nurulee :aah , comel kan dia ? tak comel ke ? heheh

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Najla Khairiyyah : thanks Najlaa . hihi

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Amalina Ulya :
1 : insyaAllah . aku akan lakukan terbaik ! doakan saya ya :)

2 . ye ke ? aku memang low taste . ramai cakap cma tu .. hahah

3 . tak aci .. ! aku sorang2 tak da sapa teman :(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png
This comment has been removed by the author.
putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Chic Na : tu laa . teya rasa macam tu gak . tapi dia kata GAGAL kat teya :(

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

comel je. hehe. studi rajin rajin kasi lepas exam tu ;)

Alynn Nyzaa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

adess...macam2 die masukkan dlm satu entry~ hebat r teya..huhu ^^

Aku best.Cepat kata. said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Ahahaha. Nice post. A'a. Mmang hensem pon. Bhahaha.
BTW, dah follow blog ni! Please follow back!

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

9n0L4 : okayy , akan diusahakn :)

Alynn Nyzaa : haha , hebat apa lahh !
teya malas nak buat dalam satu entry . kahkah

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Aku best.Cepat kata. : huhu ,hensem kan ?

thanks sangat2 komen dan follow .blog anda juga akan diFOLLOW :)

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

jaa dulu masa amik lesen lulus sekaligus aja...yg ni hikhik... btw cuba lagi yg tbaik okehh

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

jaa dulu masa amik lesen lulus sekaligus aja...yg ni hikhik... btw cuba lagi yg tbaik okehh

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

samalah kita dik, main pos ja apa yg terpikir.

akak pon suka tgk 3 idiots...teebaekkk ceta dy

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

yang pasal ujian komputer tu per 50 ea skrg..?

masa ckj ambil lesen dulu per 42.. dah tukar gred rupa nya..

FITRAH JAMIL said... http://i.imgur.com/mkiht.png

gud luck. wat elok2 ujian tu

kaishin said... http://i.imgur.com/mkiht.png

la satu je lagi nak lulus..huhu

eh comel la budak kecik tu :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

jaa kechik : adeeh , malunyaa . thanks kak jaa . pandai laa kak jaa .

Cinta Zulaika :

yupss , terbaikk !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Cik Kay Jue : aah dah tukarr
seronoklaa dulu 42 jaa . wuu :'(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kaishin : aah tu laa . sedihkan sangat ? satu je laagi

comel ngat^^ macam teya kan . eh?

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

aja aja fighting. hehe. nnt rugi lagi duet. ;)

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

eh, 42 tu bukan da lulus ke...? bukan ke markah lulus 42 ke atas ke?

♥ cik apple ♥ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

next exam..pi kejip mata kata kat komputer tu sikit.. mana nk taw blh dpt 50/50 plk.. hhehe.. try again k..
BTW..NICE ENTRY.. pemain bola tu ensem.. boleh kasi epal x..hehhe :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

9n0L4 : hmmm RM27 melayang !adeeh , takpe bukan duit teya . haha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

KorN : tu laa yang hairannya . Tapi dia tulis GAGAL kat situ . sedih kann ?? wuuu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

♥ cik apple ♥ : hai cik epal :)
okay ,, kena pandai mengurat la kan .

ha , buleh2 silakan ambik gambar . teya ambik orang . huuhu

thanks for a visit !

ary_lee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

42 bukan da lulus ke?
Dulu 42 pun dah lulus n ary dapat 42 waktu tu..
Wktu tu tahun 2008..

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haa , tu laa . ramai cakap cam tu tapi masa teya buat tu , teya dapat 42 dan dia kata GAGAL . mungkin skrg dah up kot . :(

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehe. tak baik tau. nnt bayor balik kalau fail lagi. ;)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

9nOL4 : teya dah lulus . alhamdulillahh , :)

Izzul Amir said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haha aku pun fail computer test jgk.. kena bayar 27 hinggit jgk ._.

Liza Razak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

good luck untuk ujian kedua nanti !! :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Izzul Amir :) same la kite kan ? RM27 melayang

Liza Razak : Thanks . dah lulus kak liza ! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...