Followers

Sunday, 6 May 2012

Sukaneka Hadi Aiman !

Assalamualaikumm , all blog readers .
Pagi yang ceria hari ni , kan ??  Ikut korang pagi korang ceria ke tak .


Semalam , Teya dan family gi tengok Hari Sukaneka Tadika Hadi , ini adik Teya 
yang chumel tak macam kakak dia ! cheeh , ayat boleh blah .


ini Hadi Aiman . Dia suka posing buat2 tak nmpak kamera . Haihhh , 

We arrived at Tadika Al-Islah As-Salam & Deena at eight . Hadi sangat
excited sebab Ummi kata 

"Kalau Hadi menang , mama beli lagi dua kura-kura2"

Ummi buat alasan macam tu sebab tak nak belikan dia MAINAN .
Teya tak faham kenapa Hadi excited sangat dengan kura-kura ?



Byak betul ragam kawan2 dia . Biasalah kan , budak tadika . Ada yang meraung 
nak balik la , ada yang tak mau masuk dewan la , ada yang tak berhenti 
jenguk2 mak dia kat luar . Teya pulak tercengat depan pintu dewan sambil
tangan tak lekang pegang kamera . 
Albiasalaaa , photographer lima bintang ! teya ekceli seorang yang tidak perasan !

Dimaklumkan bahawa adik teya sangat nakal . Sila percaya .





Dengan secara langsung Hadi Aiman umpama Artis Sehari ....


Ye , dan dia ramai peminat . haha . 


Setahu teya setiap orang masuk satu acara je , tapi disebabkan Hadi ini nakal
dan tak tahu malu , so , cikgu pilih dia untuk 2 ACARA . Hebad kan adikku ? Haaha

Bersama rakan seperjuangan tadika . =)

Ada cabai kat mulut tu ~ Ehemm


Wahah , teringin sangat nak main kerusi muzik bila teya tengok dorang ni . Jeles aihh ,
tapi tak pe , PENDEKAR KUNING tu mewakili Tadika Islah Bandar Puteri Jaya . =)

Chaaiyhookkh , Adik2 sekalian !

Dann , ini lah hasilnya . ,



Tahniah , Hadi Aiman ! Ecehh , medal yang satu lagi tu , kita tak payah tunjuk kat orang ye dik .
Nanti riak pulakk . Uhuu . ~ ayat memain je nih .

Itu saja , sebelum berakhir , 
Teya mintak sangat2 sape yang buboh lagu dekat blog dia tu , sila2 la buat yang
ada PAUSE ye ? Bukan ape , kadang2 ianya mengganggu . =)

Salam sayang daripada PENULISBELOGTEYA
















12 comments:

Emma said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehhe.. suker pic yang fes skali.. :)) rindu lak nak ad adk yang kecik2.. adeh, adk paling kecik skang pn dah tingkatan 5.. h03

Fiza Diaries said... http://i.imgur.com/mkiht.png

alahai, riangnyee..comel jee adik teya..fiza pun tak de adik kecik jugak..yg paling kecik pun form 3..jadi fiza selalu main dengan anak jiran je la..hehe ^_^

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Emma : huhu . thanks . tu la , budak2 memang buat kita happy ~ ye ke ? adik saya tingkatan5 tu yg 1st , huhu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Fiza : owhh, anak jiran ,pun anak jiran la. asal budak2 . hihi

hazfee said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kecik2 dah pandai pose. ekekeke. mesti best tengok budak2 sukaneka :D

BlueiceButterfly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

~alahai comelnya..dah xda adik kcik la..huhu :(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hazfee: huhu , teya tak kata pun dia puasa . dia pling pemlas nak pose .:)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

BlueiceButterfly : takpe2 , main dengan anak jiran . hehew

Najla Khairiyyah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

heheh.. hari tuu sy pon pergi sukaneka adik sy.. lebih kurang macam ni jugak la.. sonok je tgk budak2 tuu main... heheh.. :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

memang seronok . budak2 sgt hapening !

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah2.. cerianya nya adek teya.. hehe.. maknanya dia dpt la tambah kura-kura lagi dua? hehe...



betul tu kadang2 menggangu juga blog yang ada lagu ni.. sampai ckj kena mute volume lappy.. huhu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cik kay jue : ye la , dia dapat tmbah lagi 2kura-kura ! haha .:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...