Followers

Wednesday, 23 May 2012

Google Kreatif

Assalamualaikum ,  . .
tak nak cakap banyak2 . Sebab teya tahu , mata korang mesti akan tertumpu pada gambar je . kan ? kan ? 


Happy New Year 2012 

Halloween Day . Tak yah kisah , orang putih punya ni

Pi day . tak boleh blah , la . matematik pulak ! adeeh .

Hari Natal depa . Hari Raya tak buat pulak ??

Alaaaa , comel sangat !
Hari Ibu 2012 
Hari ni punya . Siap boleh main piano lagi ! :)
Teya sukaa sangat tengok Google buat logo2 kreatif macam ni . 


Boleh gerak2 pulak tu . Best kan Google ni ? 


Tapi favourite teya yang ni . . hahah 


Dorang comell sangat ! Suka main2 dengan depa ni !  
Korang ingat tak yang mana entah monster yang makan kawan dia tuh?


Korang suka yang mana ? hahahaha .    oopps . terjatuh pulak !

32 comments:

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cantik je kan? dia macam ikut musim.. :)

azie azian said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tadi ptang azie try men piano 2..hahha...
suka yg google zip jgak..
dh mcm bdak2 men bnda 2.hehe

Ardini Izzati said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Haha. Comel sangat google ni :)

ShakRoil ewAnT said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ha . macam-macam ada lagi selain benda tuh . kena selalu memerhati . hehe !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Cik kay Jue : haah , ikut musimm .! best taw

Azie Azian : ahha , teya pun dok main piano tadi , tapi bunyi macam rosak je

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Ardini Izzati : memang :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ShakRoil ewAnT : tu la , memang dah selalu perhati dah pun . haha

Fadhli said... http://i.imgur.com/mkiht.png

yang piano tu saye suke :D leh main2

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Fadhli : teya pun suka ! tapi macam rosak je bunyi dia ??

Fara Chew said... http://i.imgur.com/mkiht.png

monster yg mula2 skali yg biru tu suka mkn kwn dye skali.. jht sgguh.. huhu

emeliena said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Google sangat ohsem, kan ? kan ? ;]

MUHAMMAD BIN SIFYAN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

rajin pulak ko print screen gambar google tu...

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Fara Chew : owwh yang tu ke ? kejam . ahah . dia makan yg hijau kan .

emelia :yeah , memang ohsem ! browser laju pulak tuhh

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

MUHAMMAD BIN SIFYAN : aku prntscreen satu je . yg lain tu search gugel je .:D

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

kiutnyeeee. yg hari guru aritu pun comel jugak. ;)

Fiza Diaries said... http://i.imgur.com/mkiht.png

google memang kreatif sangat.. yang paling fiza suka masa Hari Ibu.. sweet je kan.. yang terbaru piano.. sebelum tido fiza main kejap.. tapi dah tak de kan.. hewhew.. ^_^

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

9nOl4 : yg hari guru teya tak tengok pulakk . haha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Fiza Diaries : Yee , hari Ibu sweet .aah laa dah tak dakk .. bila gugel nak buat lagi eh ?

Amalina Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wahhh comel je semua !

atiyah sempat tengok tak yg zip tu ? alaa yg simple je . trik zip punya tu ?
igt tak ?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ya ka ?? aku tak tau pulak yang tu . ramai cakap yg tu best . nak cari laa

Amalina Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tapi yg zip tu tak tulis google kretif2 pun .
dia mcm zip ja . try tnya muner . hehe :p

Eein Azryn said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hehe. Memang kreatif. :)

Atiqah Wadiah said... http://i.imgur.com/mkiht.png

heeee~kreatif kan dorg?

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Amalina Ulya : haa , aku dah tengok zip tu dalam gugel . tapi tak dapat try laa :(

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Eein Azryn dan Atiqah Wahid : yup ! kreatif yg tiada bndingan . chee . hahah

Syed Salleh said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Style tau.. sbb tu syed buat browser gune logo design die kadang2 http://world4google.blogspot.com/ :)

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

tirahzairi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sgt comel n kreatif kan...

Hans said... http://i.imgur.com/mkiht.png

diorang memang kreatif
:)

jaakechik said... http://i.imgur.com/mkiht.png

google mmg kreatif. ingt jaa aja yg perasan.

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hahah , semua orang perasan . gerammm tengok gugel

Zikri Husaini said... http://i.imgur.com/mkiht.png

macam2 ada... yang piano tuh cool... huhu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cool sangat ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...