Followers

Sunday, 13 May 2012

Bila Teya dah Bosan , ,

Assalamualaikum , blogger !

Teya asyik sakit hati je bila bukak facebook sekarang ni .
 Naik menyampah dah . 
Nak layan perangai orang ni la , orang yang perangai macam tu la . Geram sudah ! Hadooi , 


Teya , Sabar okayy ? pujuk diri sendiri . habistu sape lagi nak pujuk :(

Senang2 buka Blog . Blog la buat teya senang hati . Kerjanya 
Post entri
Blogwalking
Bagi semak Chatbox orang
Komen entri 
Baca entri 

Senang je , kan ? Tak da sakit hati , tak da tension , tak da stress . Ambooi , tak de la sampai tahap STRESS .!!

Kadang2 tu Ushar depa ni . Sangat la best ! Yippi !

One Direction . 
Mamat2 hensem ni selalu buat teya tergoda !
tak de la tergoda sangat . 
Teya suka Louis . Ramai minat Liam , tapi teya tak minat
yang popular sangat . Louis pun hensem apa !

Louis : Aaaarrr  .. !  Kenapa U perlu minat i , teya ??
Liam : Minat la kepada i , teya . I la jejaka tampan U . 
(sambil mengangkat kening)
Maher Zain    :)
Teya : Maher ! U pakai baju cam tu , U nak lamar i ke ?
Maher : Hei , tak de lah . Merepek la teya comel ni . 
(sambil memndang ke atas dan tersengih)

Lagu terbaru : Number One For Me . 
best !
MatLutfi
Layan video2 Matlutfi pun best jugak ! Kakhkah .:D
Lawak la MatLutfi ni . Tension betul teya .
Okayy , cukup la merepek meraban teya setakat ni .

btw , semalam Hari Ibu . Teya nak ucap ,
Haihh , nak ucap pun bubuh gambar , teya ? 
"Selamat Hari Ibu buat UMMI tersayang !
Sayanggg , Ummi ."

                                daripada , anak Ummi .
Kami satu family sambut Hari Ibu , beli kek . 
Cantikkan ?


O'ohh , Sorry teya tipu je . Gmbar kek tu nanti teya Upload okayyh ?? huhu 
Cukup la tuu , teya dengan merapu mengarut kau !
Salam sayang daripada .penulisbelogteya.

16 comments:

Chic Na said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ala buat tak tau je ngn org yg macam2 tu. terliur akak tgk kek tu. :)

Cik Kay Jue said... http://i.imgur.com/mkiht.png

betul tu ckj agree blog lagi best daripada fb.. fb bosan sudah...

Atiqa_Wahid said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Kreatifnya kek tu. Follow awk sini. Hit me back dear. =)

FARHAN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

klu maher bkn melamar teya,, dia nk melamar i lah tu.. awwwww.. *rolling eyes* ;P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Chic Na :betul cakap awak ! hehe , kek tu ambik drp google je :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

CKJ : blog best ! FB busan !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Atiqa_Wahid: Thanks , Atiqa . singgah blog awak dan follow ! :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

FARHAN : Alala . mana bulehh , dia melamar teya lah . huhu :D

miz ruha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sweetnyer entri, teya,,,

KorN said... http://i.imgur.com/mkiht.png

amboi mail zain, kemain ensem.. memandai je aku ubah name org.. haha

Izah aka Eqin NIA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

' Muke One Direction cumel-2 jea sumenye. Wepppppppiiiiee! :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Izah aka Eqin NIA :sangaatt chumel kan ??

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

miz ruha : thanks :P


kOrN :Mail Zain ? hahah .Maher Zain versi Melayu eh ?

Pretty2 Shy said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Hye Teya ..
Teya bored dh wif fb ...
Akak plak dah bored wif kedua2nya ..
I mean fb n blog ..
dapat banyak follower tapi tak keepin' touch dengan kite pon, buat sedih jerr .

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ye ke ? tu laa kan .. sedih kn kalo cam tu .
Senang kita bhubung ngn dunia realiti je . hehe
btw , knp tak boleh msuk blog akak ?

Pretty2 Shy said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Opss , sorry ..
Profile akak tak open . Tu pasal la ...

http://talkingboutmyworld.blogspot.com

Jom singgah !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...