Followers

Thursday, 26 April 2012

Habis Sudaa ~

Assalamualaikum ,

Sila nyanyi ikut melodi Arwah Sudirman ,

Tanggal dua puluh enam ,
Bulan Empat,  Dua Ribu Dua Belas , 

Merdeka , Merdeka , tetaplah Merdeka ,
Ia pasti menjadi sejarah ,

Mari kita seluruh budak KMPP
Ramai2 menjerit dan berkata Hooray !

Dua puluh enam , 
Bulan Empat ,
Dua Ribu Dua Belas 
Lepas ini , menjadi penganggur ..

Merdeka , Merdeka ... 
Merdekaaa , MERDEKA !


Teya mengucapkan tahniah kepada seluruh warga Kolej Matrikulasi di Malaysia 
kerana telah berjaya menamatkan program satu tahun di matrik anda . :)

Setelah setahun berhempas pulas , memerah otak dan keringat ,
tersengguk2 di dewan kuliah ,
meniru report lab masa kuliah , 
membedah tikus putih dengan semangatnya ,
dan berbagai lagi .

Teya sangat happy sebab dah habis matrik sekarang ni .
Jadi berstatus : single  Penganggur ! 

Dah terlepas semua beban dan stress di sana . Belajar sangat stress
tapi  , life di sana sangat happy .Macam tak percaya saja , 
pejam celik , 
pejam celik , SETAHUN ! dulu macam baru ja habis SPM , 
sekarang matrik pula . Nanti U pulak , lepas tuu .....
tak tau ~! 

Teya nak kongsi dengan hampa semua , sapa kawan teya kat sana 

:)
ni la BFF teya . kawan sehidup semati . sangat sayang dia !
kenalkan Nor Munira , orang ganu kite .!


Eh , apasai muka teya jadi canni  ? Sorry , ..techical mistaken .

Bersama cikgu Biology tersayang ! Puan Zarni , jasamu ku kenang  . <3
Dari kiri  Alif , Dayah , Puan Zarni , Wardah , Sheela , Munira ,
teya tak dak pun :(

I like this ! Ini praktikum teya  . K4P4 . Sayang semua  . Rindu hampa .
Kelas kami kelas Bio , so 3 orang gentlemen saja . hihi


yang ni dengan Teacher Hayati ajar kami BI . Sayang teacher ! Teacher kami sporting ,
dan gorgeous . Agaknya yang mana
satu Teacher ?

Huhu , yang pasti Teya akan rindukan KMPP sampai bila2 .

Banyak sangat kenangan yang tak boleh lupa . Lepas ni agak nak pi mana ?


Hmm , ada lagi cerita nanti Teya tambah lagi ok ? Bubye !

Last but not least , hihi  :)






11 comments:

syazwani said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah dah habis matriks.. :) nak tanya, dkat gmbar yg ramai2 tu, yg paling kiri skali tu alif akmal ke? lelaki yg pkai tshirt putih tu.. seems like my ex-classmate time skolah rendah.

Qila Nisa said... http://i.imgur.com/mkiht.png

sama lah ngan kita, dah habis matrik! haha

Nelly The Strange said... http://i.imgur.com/mkiht.png

i like2 !!!

cinta nabella said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah dah habes :) seronok lah kan jadi penganggurr .

Amalina Ulya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

okayyy kita sama2 dh habis
Atiyah Idrus :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cinta nabella : yeye , memang best la jd penganggur , jgn tanam anggur sudah ! :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Amalina Ulya : huhu , hai Amalina Ulya ! I wanna read ur blog :)

Ardini Izzati said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Yayy! Kita baru nak masuk, akak dah habis dah tsk tsk T__T

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tak pe , dah hbes kita boleyy ENJOY . penat belajar ni tau . uhuhu~

BlueiceButterfly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

~hehe..rehat otak dulu..nanti sambung belajar balik :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

BlueiceButterfly : huhu . betul9 !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...