Followers

Monday, 28 March 2011

2 hari di HOSPITAL

Assalamualaikum....  entry kali ni bnyak gambar! Eleh.. memang slalu byk gmbar ponAnimated EmoticonsKenapa aku di Hospital Sultan Abdul Halim semalam? ahahah.. sebagai seorang cucu yg sangat baik,  jadi aku ditugaskan ke Hospital jaga nenek aku..
Giliran aku pulak yg kna jga selepas Mak Ngah aku. Lagipon , aku hanyalah INTAN terpilih sebab aku lepasan SPM. Yela, budak lepasan SPM mana buat apa, kecuali kalo kitaorang bkerja.. huhahuaha.

Agak boring sebab sunyi,... bagus sangatla ditempatkan di Kelas Satu.! 1 bilik 2 katil... Xda Tv,( bukan hospital swasta okey?) Sebelah katil xda orang..
Cuba korang baygkan......... 

Xpe, demi nenek aku yg tersayang, aku tak kesah, aslakan dye sihat... kesian pulak nengok dye, sejuk menggeletar, sebab aircon kuat sangat! ( dan aku ta tao macammna nk off aircon kt situ! heh! ) 
Aku pun agk shivering tempias airconditioner tuh! 
Nasb bek malam pertama ku di situ, Mrbani la peneman aku.. hilang jgk boring nih...                              ( peneman kot telinga jek! )    

Malam kedua, terima kasih kepada AnisahNadirah, sebb msg ngn akuh.. hahha.. Kalo korang xder, aku ta tao nk buat ape...Animated Emoticons


kenapa aku tak nampak mcm katil??

Jangan salah faham! itu bantal disaluti selimut!



nak hilangkan boring melampau, kjo aku asyik bergamabr laaaa...
hahhaa.... dlam TI O AI EL E TI.

Ko tgkap gmbar sabun eh???  di sini terselah keboringanku!!

I LOve MIRRORS....... ! nsb bek da cermin besar kat situ... Tau2 je la kan.  Aku pntg nmpak Cermin. Semua cermin tandas dh jadik mangsa aku!! OOpss.. Not Again  :( 

Seronok dapat tengok DoKToR buat kerja. Aku pun nk jadik doktor....... Ada doktor pelatih, doktor pakar.. diaorang asyik buat keje jaaa... bawak fail, sorong troli laptop, temuramah pesakit, mcam2lah! hahha.. I like them! Aku walaupun 2 hari di situ, tak sempat nk temuramah doktor2 dan bergmbar dgn depa.. Ahhhaa, aku bukan PERAMAH! soo.. tengok dari jauh boleh laa.. sambil angan2... jadi doktor. huh! Agknya jadi KENYATAAN??  I guess so, kalo da rezeki masok asasi Sains Hayat!! Amiiinnnnnn

Di ruang menunggu: Acecece.. baca buku konon

2 hari berlalu.  Nenek masih tak bole balek lagi. Doktor nak check buasir dia. Agknya esok
dia boleh balek dah kot! petang tu aku pulang dihantar oleh sepupu aku
Abg Taufik dan Kak Nurul.. haaa.. ni anak
diaorang yg comel gler daaa.. aku da jdik
photographer tak berbayar!





Okey... tamat cerite.. Salam sayang daripada
penulisbelogteya! 















6 comments:

IJAT360 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cucu mithali..^_^ hihi.

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

:) cucu mithali?
xlayk kot. hahak..

nabielahuda said... http://i.imgur.com/mkiht.png

baik nye.
err, beyla tak pernah jage klao nnek msok spital.
errk, ni cucu derhaka! huu~ :D

Sekamar Rindu said... http://i.imgur.com/mkiht.png

seorang cucu yg patut dicontohi...

** folo ur blog..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... http://i.imgur.com/mkiht.png

SALAM
CUCU YG BAIK BERSAMA BUDAK COMEL

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

byk pahala teya kutip ni. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...