Followers

Wednesday, 23 March 2011

Result SPM ???

Assalamualaikum...  pgi2 beno aku dah bt new entry utk hari nie. Bgun2 rambut msih kusut-masai., msih lg dgn baju tido.. hahak.. Animated EmoticonsDush!........... Knp ko btaw owg len??


          Ini semua SPM punya pasai.. Yey, aku dh betul2 Merdeka!!  Hmmp.. Macam na dgn kputusan aku?
My Feelings? HappyAnimated Emoticons?
 Proud?Animated Emoticons 
Sad?Animated Emoticons 
Takot ? Nervous? ..........(  xde kaitan )

    Sebenarnya...... Aku tak rasa apa. Serius cakap.. Aku tak sedih sgt, Aku tak happpy sgt... Aku XSEDIY sgt sbb result aku XTEROK sagt! Aku XHAPPY sgt, sbb result aku XCEMERLANG sgat!
SEDERHANA..
 Dalam Islam pun ade kata, Hidup ni, biarla bersederhana! ( Hah?!!@#$ Pandai2 la nk kelentong kot laen... Dah tak dpt OK, btaw jer laaa... ) huhu
Result aku tidak seperti yg ditargetkan . Walaupun agk Keciwa, tapi, aku masih bersyukur, 
sbb dalam 11subjek tu, sbjek laen ada pningkatan Contohnyer :

Biology   B
Add Math C
Bahasa Arab Tinggi C+

Aku agak Kecewa dalam sbjek PQS.. Dalam Pcubaan ke, Ujian ke,
Yg tu la.. aku MANTAIN pon.. Entah mcamna tba2 aku dpt  B pula..
Sediy tetap Sediy.... Tapi, aku masih dpt menerimanya..

Tetapi! Tahniah diucapkan kpd mata pelajaran2 ini kerana menggembirakan hati akuh!
penulistidaksudiberkongsihuhu
Syukur! Alhamdulillah...


Kepada kawan2 aku TAHNIAH juga,
 AsyikinMohdYani,Nurul Aini,Siti Maimunah,AsyifaEzrin,AnisahNadirah,ShafiqahRohaiza, 
NurulSyafina,ShahirahSaid,HaniSafinaz,IzyanMunirah,SyafiqahSyamsul,AmalinaUlya,
HaniZuhairah,Siti Fatimah,SakinahSalleh dn ramai lg...


Kepada Mrbani, TAHNIAH juga!
Hrp2 kita semua ditawarkan ke Universiti atau Asasi atau Matrkulasi atau IPG, ok?
dan sambung pelajaran di sana...

InsyaAllah.... Amiin.......







9 comments:

IJAT360 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tahniah ye teya..ok lah tu..^_^..pas ni nak sambung study kat mane? F6,matrik,poli or diploma

fyna said... http://i.imgur.com/mkiht.png

congrats dear...








jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

IJAT360 :terima ksih..
lpas ni kalo dpt matrik smbung kt sna laa..
kalo xdpt ,, agknye IPGk kot! huh. cikgu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fyna : thanks.. follow memfollow kite.. ;)

fathiahRAIHANA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

haiii!! rindu laa . hehehe . tak sempat jumpak kemarinnn . huuuu . aku pom tak la ok sangat , tapi Alhamdulillah , addmaths lepas . hehehe . btw , congratss utk result bio tu . dasyat :) all the best nak jadi pakar bedah nt!!! ^^

zati embong said... http://i.imgur.com/mkiht.png

yg da lepas,lepas dik.skrg next stage plak.hihi

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png
This comment has been removed by the author.
putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

zati embong: ye la kak.. doakan saya yer..kempunan nk masuk matrik nie..:D

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

add math C? huhu. gile okey lah tu. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...