Followers

Tuesday, 15 March 2011

:: I LOVE Orange Caramel ::

Salam... N Good Mornink( today)
  Orang Caramel ...  bukan sebarang puding, kek atau ape2..
Sapa yg dah tahu tu, Orange Caramel adalah sbuah band 3 orang pnyayi Korea yg CHUMEL~~
ngee.. lagu2 depa ni selalu buat aku happy..
Aku ta pernah jemu dengar,  :)  yg paling aku suka " Magic Girl MV "
Kalau nak tahu boleh dengar kat sini..
Comel glerr kan? 



Hmm.. Aku rasa ramai yg minat depa nih..
sbb depa cute sgat! Jeles aku..hikhik








Aku paling suka yg ni! heeee

Orange yg Comel
Minat pada OG ni timbul masa hari free SPM.. ahaks! Sempat lagik.
Aku tgok video mereka kat hp Anisah Nadirah, kawan merangkap roomate.
Sejak tu, aku dah jatuh hati dengan trio ni.. 
Belum siasat lagi kenapa mereka buh nama Orange Caramel??

3 comments:

ShazlanShazabi said... http://i.imgur.com/mkiht.png

anyohaseo!!!

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Bahasa korea xpndai sgt.. sarangay aku tahu.
hehheh..
yg ni je la minat pun.

9n0L4 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

saranghae. hehe. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...