Followers

Sunday, 25 December 2011

Apa yang teya buat sebelum POST ENTRY?

Assalamuaikum ..

Adiooss ! Eh tiba2 pulak terasa malu hendak mengepos surat  entry baru . :)
Muka Teya ceria hari ni sebab baru balik main bowling 
dengan abbi ( ayah ) , adik-adikku . 

Umi malas nak pi sebab nak tengok citer Korea .

Happy sebab baru 2nd time main BOWLING . ! Hari tu main sebab cikgu bawak .
Ada la serba sedikit gambar nak suruh korang bayang macam mana la
teya main bowling . . . 

Bayang ..
Bayangkanlaahh ..


Eh . Ni Shalin Zulkifli main Bowling !



Sebenarnya berbalik kepada tajuk hari ni ..
 First sekali sebelum teya buat post teya akan perah otak dulu .

1 . Idea .. nak tulis . Ayat ape laa
2.  Kena sedia gambar .  Gambar ape laa
3 . Tulis post ! 
4.  Publish post!
5.  Ummi kata ' tak habis2 dengan blog hang '

Bagi teya , teya selalu fikir mcm mana nak buat bagi orang terbaca blog kita ,
bagi tak boring baca blog kita ..

Teya selalu sediakan gambar ! 

Tapi, Teya tak upload lagi laa gambar pi Park Avenue Bowling Centre tadi .

Sorry , sgt2 tak da gambar sangat hari ni . Tapi , teya nak bagi semua Tumblr
yang teya cari ni kat korang semua ! hayatilaahh ...







Sekarang ni , Teya rajin cari Tumblr . . Sangat sweet ! Comel . 


Sekian daripada =  penulisbelogteya. (: 


I love you , my blog reader 
Tapi  sebab GAMBAR jugak la blog jadi berat ! =='














10 comments:

✿Dear Yayah✿ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

ain pun suke layan tumblr! cemana carik gambar2 tu ek? hehehe XD

same la gn ain, sblum post entri dok pikir betapa berhari2 nak tuleh ayat apa. hahaha =='

fathiahRAIHANA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hai! rindunya kat hggg :>
aku pun ada tumblr . kalau terer cepat cari bagi jumpakkk, hihihi.
weh , miss ya . serius :')
rindu last year. dan kita akan masuk tahun baru tak lama lagi -,-

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

✿Dear Yayah✿ : senang je nk carik ! search kt google images .
cntoh nk carik friendship. taip 'friendship tumblr' . :)

senang kan ??

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fathiahRAIHANA : hai fathiah !
rinduu gila . punya la lama aku ta update !

Aku dh jumpa la tumblr ag ..!
La Tahzan kn ?? hehe .

zaty said... http://i.imgur.com/mkiht.png

salam teyaaa
org kedah ka?
jemput ke blog zaty ya
http://hisomi.blogspot.com/2011/12/amnys-homemade.html

boleh order klu nak.
jemput tgok.

terimakasih :DD

✿Dear Yayah✿ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

thanks teya ^^

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

zaty : wasalam ye . owng kedah . dah tgok ! sgt sedap .. ! sumpah terliur !!haha

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

✿Dear Yayah✿ : welcome sygss .. (:

fadh leyanie said... http://i.imgur.com/mkiht.png

semua gambar2 cantik :P

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fadh leyanie : thanks .. tumblr (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...