Followers

Sunday, 17 July 2011

UPS nak mai dah

Assalamualaikum .
Nak habaq ja nih yang UPS (Ujian Pertengahan Semester) is around the corner .

So? Hahahah... Macam mana perasaaan ?
Perasaan teya ? Hush.. Baru tinggal sebulan lebih, dah kena buat Exam dah.
 Demam Examla gamaknya .
Leceh betul belajar setahun ni. Semua subjek yang kami belajar
LAJU je. Haish.. macam kereta api terlaju di Jepun tu kot !



Nah ! Ambik kau. Aku bagi sekali kereta api yang tak pernah aku naik ni.


Jadi, cara belajar pun kena laju la. Ikut rentak pensyarahla.
Takkan nak naik beca lagi. Kayuh, kayuh.
Nanti jauh ketinggalan..


Maaf, teya bukan nak kata kat pakcik, teya nak buat analogi je
( biadap betul budak zaman sekarang ni)

Okla, teya tetap respek pada pakcik penarik beca yang gigih
mencari sesuap nasi dengan mengayuh beca. 

Kena cepat2 catch up ! Dah la teya ni lambat pick up sikit.
Berlari2 la datang padaku wahai kalian
                   Mathematics (teya cukup lemah ni)
Sains Komputer
Biology
Chemistry 

Uwaaa... ! Apa nak buat ni> Teya nak study apa ni??
Roomate dok sibuk study, Teya nak study apa ni ??!


Uwaaa... sedihnya. Ya Tuhan, berilah kudrat kepadaku
supaya bersemangat meneruskan pengajianku di sini. 

Teya tak nak la duduk dua tahun sini.
Tak nak la Kantoi UPS kali ni, bawah poiter 1.5, 


Dushhh !! kena tendang ke PDT!*
Tak mau ! :(
* Program Dua Tahun


Baiklah . Sudah insaf . Sambung buat kerja .















6 comments:

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cantek lappy///weeeeee

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wohooo ! netbook je pon. haha

syafie said... http://i.imgur.com/mkiht.png
This comment has been removed by the author.
syafie said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Blog yang menarik dan unik siap ada gambar.ok dah follow

entri terbaru

http://orderbookonline.blogspot.com/2011/07/pakej-menarik-my-stormkid-portal.html

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

thank a lot, syafie..

✿Dear Yayah✿ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

hehe..gud luck ek..sy dah habeh final exam tuk sem satu ni..hehe..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...