Followers

Saturday, 2 July 2011

Roomate Teya

Di rumah , depan laptop ASUS,
Alhamdulillah, akhirnya dapat juga isi ruang dekat isi blog yang dah usang ni.. !! Haihhhh 

Sekian lama, ku pergi
Kembali dengan rindu pada blog
Setiap new entryku 
akan terisi ayat
RINDU pada blog !

Apakhabar semua BLOGGER! hai... Teya datang.. dengan lenggang lenggoknye..
Teya datang ... ! dengan sopan santunnye..

Di matrik memang tak dak masa nak update blog lah.
Bukak facebook tu sempat pulak. Aduiihh.. Yela, BLOG kena menulis.
FACEBOOK kena tekan mouse je. (tak bolehblah punya ayat)

20 Jun 2011, kami (Dian dan Teya) sambut birthday roomateku.
haha.
Ini dia, gewe Klate cute..

Azizah Mohamed 
( laptop PINK tu teya punya, ok!)


Sorry, ini PHTOgediks Teya dan Azi

Dibackgroundkan oleh : D'pongsu Kafe KMPP. Tempat dorang
jual burger, hotdaging, wedges ala2 KFC, kentang dan etc.


2 orang roomateku tersayang dan tercun !


Dian .. Teya .. Azi
Nampak pelik sebab Crop. Ta yah beritahu sebab apa Crop.


Teya with Diana Nazirah ( Dian ) ..^^



From the left : Teyagegeh,  Azi , Dian 

HAPPY BIRTHDAY< AZIZAH.
yg ke 18.

Semoga panjang umur dan murah rezeki. Rajin sapu sampah
kat bilik ye, Azi. Utk makluman, dia memang rajin sapu 
sampah dalam bilik. !


Lampiran :





yang tengah tu Razi, kelakar giler dia.. Hahaha.
Datang singgah bilik celebrate birthday Azi.


The conclusion is...
Teya pergi siapkan toturial Kimia hang sekarang!
Petang ni balik Matrik .. 














 

11 comments:

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

best klu ada roommate yg cool~~

fathiahRAIHANA said... http://i.imgur.com/mkiht.png

uiii bestnya depa kat sana . hehe
jgn lupa org kt sni wehh .
aku laa tadak roomate dahh .
tgu dua thun lg la :D

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

CintaZulaika : yea..depa mmg best gila. huhu :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

fathiahRAIHANA : hehe. hai, fathiah, rindunya kt ag. sapa kta aku tak ingat kat budak sebelah aku lam kels. wee.:P

tiefazatie said... http://i.imgur.com/mkiht.png

best kan dpt roomate yg best!hihi

btw kalu rajin komen n3 ifa yaa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq!

Inani said... http://i.imgur.com/mkiht.png

assalamualaikum teya..nani datang melawat nih..lama dah tak singgah sini..biasalah..duk kat U ni susah sikit nak online sbb bz ngn tutorial and so on la..huhu..

waa..teya duk kat matrik p.pinang ke??kita ada kawan kat sana..huhu..belajar rajin2 ye..huhu

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

tiefazatie : ye.. sangat setuju lor. thanks sudi komen !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Inani : betul3. kita kt cnie pom dh jrg2 nk update n3.

Cik Purple Pinkypuff said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wooo~~ aweks cute sume..hihihi:)tolong cp? KLIK dan KOMEN entri INI..:) terima kaseh..;]

nelly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

comel lah !!

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

nelly : thnks:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...