Followers

Wednesday, 18 May 2011

Tiba - tiba Muncul Kembali. Mimpi APAKAH ??

Assalamualaikum, semua !

Uikss.. Tiba2 ada entry baru hari ni. Minta maaf kerana LAMA.. ...
LAMA apa??
eh, bukan LAMA ini :(


LAMA tak update entry
LAMA tak blogwalking
LAMA tak jerit kat shoutbox korang
LAMA tak komen entry korang
LAMA tak.... err... apa lagi ??

Tak ada apa2 mimpi pun tiba2 teya buat entry hari . Eceh...
Sebenarnya dia mimpi blog tiba2 hilang sebab tu gagah juga.
(tipu)

Hmm.. sangat ridukan blog. Bukannya apa ada banyak sebab teya tak
 LAMA macam ni. 

Ummi CABUT wayar kuning. (wayar sambungan internet) Sebab adik2 
teya gila game FRIV. Haishhh
Sibuk persiapan ke Matrikulasi Pulau Pinang.
Tak da idea untuk entry. ~~  Tak rasa apa yang berlaku di sekeliling 
teya harus dicerita di blog. T^T




Jadi, muncul la kesan2 lama tidak update blog.
Follower tak bertambah

Komen semakin kurang

Tak da siapa nak singgah kat blog

Blogger tu pun sedih , jadi dia pun update la entry baru.


Entah apa apa punya ayat! Jangan ikut perangai teya ya ! :)
Jadi, teya nak pohon sejuta kemaafan kepada Blogger semua.
Kesimpulannya ...

Teya mungkin lepas ni jarang2 lagi nak update blog sebab dah nak
berangkat ke KMPP. Doakan kejayaan teya di sana, Ok ?








Apa pun, teya tetap akan akan menulis blog sebab teya dah SAYANG blog! 
huhuhu.. 

p/s:  Semalam mana pulak button FOLLOW? Kenapa boleh hilang ?
*

.salam sayang daripada, penulisbelogteya.







15 comments:

IJAT360 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

wah diam tak diam..dah dapat masuk metrik nok..^^

CintaZulaikha said... http://i.imgur.com/mkiht.png

selamat menempuh pengalaman org dewasa...

belajor rerajin...

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

IJAT 360 : heheh., knape dia tak diam??

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

CintaZulaikha: thanks akak. sangat takut neyh..:(

Cikbeyla Nabiella said... http://i.imgur.com/mkiht.png

selalu gk dtg blog teya aw,
tp tak updates2. haha.
nasib kunjungn kali ini tidak mengcewakan. Ecehh. Poyo tak ayt? :p
Neway, gud luck k kat sane. Take Care! :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

huhu. thanks sangat2 sbb slalu dtg blog teya yg tak da pa2 ni. :)
hihi.. sgt2 kbuntuan idea. blog cikbeyla pom saya slalu singgah. best!
Terima kasih...

nelly said... http://i.imgur.com/mkiht.png

rindu kamu tau !

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

nelly : rindu nelly juga! :)

A i n n u r A f i f f a h said... http://i.imgur.com/mkiht.png

lawa header ^^ hihi

best of luck kat matrik nt dear

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

uhu... lawa? uiks. header plg comot dlm dunia blog!

oke. thanks... :)

cikcomot said... http://i.imgur.com/mkiht.png

good luck teya!!

semoga bjaya kat sana !


weee~~~


^-^

zacky ~786~ said... http://i.imgur.com/mkiht.png

alaa.. xpe.. nanti ada mase update yerp :)

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

cik comot : huhu.

thanks.. :) sukenye.. ^^

putryteya said... http://i.imgur.com/mkiht.png

zacky~786~ : waaaa... baru update sekarang ni! rindunya ..!!

cikida said... http://i.imgur.com/mkiht.png

huuu...jga dri kt sne nti ye..bz2 pon jgn tgalkn blog lme2 taw.kmi windu nti..wuwu..=(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...