Followers

Saturday, 22 June 2013

Rindu Sangat Jd Blogger !

Assalamualaikum , 


Aaaah !! Rindu sangat kat blog Cupcake teya ni . 
Dah nk dekat setahun tak update kan ? 
Aaaah !! Rindu sangat dekat blogger2 yang teya kenal . 
Semua dah tak ingat teya dah ke ?
 Setelah sekian lama menghilangkan diri , kini kembali dengan senyuman . Cam pelik je ayat . 

Teya sebenarnya dah tamat pun dua-dua semester untuk Tahun 1 ni . 
Kelip pok , Kelip pok 
Cepat betul masa berlalu .Rasa cam baru je berlaku entry lepas yg teya baca . 

Masa Jualan Hari Sukan Kampus Jeli - Teya yg paling ceno'et tu . (Sem 1)

Yang ni kumpulan Presentation Asas Keusahawan . Semua comel2 an termasuk ai , offcourse ! (Sem 2)

Yang ni pulak masa nk p Outing ngn Suezy dan Maz . Eh aku lupa sekali
yang tangkap gambar , Niza . (Sem 1)

Yang ni , masa Teya gi daki Gunung Stong kt Kelantan . Memang best wehh .
Bersama Asmat Sabiha . (Sem 1)

Macam2 dah berlaku sepanjang setahun teya kat sana . Actually tak de la genap setahun pun .
Cuaca di Kelantan , panas . Mungkin sebab U tu baru pun , pokok pun cam tak cukup lagi .

Teya macam ingat nk tukar U sebab UMK ........... :(

Teya rinduuuuu sangat dekat semua orang ! Taktau lagi bila dapat update blog Cupcake ni
Dah lama tak buat Cupcake , resepi dah lupa . HAHA .



7 comments:

kopi pasta said... http://i.imgur.com/mkiht.png

diriku masih mengigati dirimu. cheeewahhh. haha. selamat kembali ke dunia blogging. err, ni buat n3, lepas tu menghilang selama setahun lg ke? =.='

Amirul Verdasco Nadzri said... http://i.imgur.com/mkiht.png

aku pun dah lama tak update.. macam2 hal wo..btw, welcome back...!!

ulya :) said... http://i.imgur.com/mkiht.png

rendu sgt kat blog teya ! :D

boni kacak said... http://i.imgur.com/mkiht.png

akhirnya.. selamat kembali berbelog tau.hehe

amir aizat said... http://i.imgur.com/mkiht.png

samalah kiter

zacky786 said... http://i.imgur.com/mkiht.png

mana menghilang

sherlina halim said... http://i.imgur.com/mkiht.png

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...